Menu

Dans

Nørrebro United Dans

Nørrebro United tilbyder igen Hip hop/street-dance for piger og drenge alderen 4-6årige og 6-8årige i forårssæsonen 2017. Danseholdenes størrelse vil være omkring 15 børn per danselærer. Hvis ikke der er tilmeldte nok, bliver danseholdene ikke til noget. Så skynd dig at melde dit barn til!

Tilbuddet gælder for alle, hvad enten man allerede er medlem i Nørrebro United eller ej.

Dansen foregår i vores lokaler i Husumgade 44, baghuset.

 

 

 

Er der ikke et dansetilbud til dit barn?

Hvis ikke der er et dansetilbud til dit danseglade barn, behøver du måske ikke at fortvivle. Der skal være minimum 10 børn, så hvis du kan hjælpe med at skaffe det, vil vi finde en danselærer og et tidspunkt hvor dansesalen er tom. Du er meget velkommen, hvis du kan hjælpe os med at starte dansehold op! Og det kan være alle former for dans…

Hvorfor dans i Nørrebro United?

Et af Nørrebro Uniteds mål, er at tilbyde sportslige aktiviteter for børn og unge i lokalområdet til gavn for deres sundhedsmæssige, sociale og alment dannende udvikling. Yderligere er vi nogle frivillige i NBU der elsker dans, og har børn der elsker at danse, og der i vores klublokaler er en dansesal, samt vi igennem samarbejdet med den Økologiske Produktionsskole, i hverdagene har dansere i huset, var det meget nærliggende at starte en ”danse-afdeling” op i Nørrebro United. Vi kan for tredje gang, starte et danseforløb op for børn i alderen 4 til 8 år. Vores mål er, at vi med tiden, kan tilbyde dans til børn og voksne i alle aldre. Hvis du vil være med til at sætte dit præg på hvordan dansen i Nørrebro United skal tage form, er du meget velkommen. På nuværende tidspunkt er vi 3 frivillige i Nørrebro Uniteds danseafdeling, men vi vil gerne være flere! Hvis du er interesseret skal du skrive en mail til dans@nbunited.dk.