Menu

Kvinde Senior Fodbold

Alle kvinder er velkomne til at spille fodbold i Nørrebro United!

Har du lyst til at spille fodbold så er du altid velkommen hos os. Vi har i sæsonen 2018-2019 5 kamphold; 2 11er hold der ligger i kvindeserie 1 og 4 7er hold. Der er derfor masser af muligeheder for at komme til at spille på et hold ligegyldig niveau og tidligere fodbold erfaring. Kontakt Damir hvis du ønsker at spille 11M, Sune hvis du ønsker at spille fodboldfitness eller kontakt Emilie hvis du ønsker at spille 7M. 

I kvinde afdelingen er vi bevidste om, at vi som spillere i Nørrebro United har et socialt ansvar over for det lokalområde vi repræsenterer. Derfor er der også flere af spillerne der træner pigehold, og dømmer børnekampe i klubben. Desuden er der mange, der hjælper til, når der er sociale arrangementer i klubben for børnene. Så ønsker du at spille fodbold på et hold, der ønsker at gøre en forskel - så er Nørrebro United lige stedet for dig.

Prøvetræning

Hvis du kommer til træning hos kvindesenior, har du mulighed for at træne med 3 gange, inden du skal beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte med at spille i klubben. Ønsker du at fortsætte, skal indmelding ske online via hjemmesiden. 

  Indmeldelse Kvinde Senior

Kontingent

Kontingentet er på 275 kr. der betales 4 gange årligt.

Der er et indmeldingsgebyr på 175 kr, når du vælger at fortsætte i Nørrebro United efter prøvetræningen.

Fodbold Fitness

Har du derimod aldrig spillet fodbold - eller er det bare meget lang tid siden - har vi nu også et tilbud til dig; Fodbold Fitness. Det kræver ingen forudsætninger - kun at du har lyst til at få noget motion og spille lidt fodbold. Indmelding online via hjemmesiden.

Indmeldelse Fodbold Fitness