Menu

Ungdoms Fodbold U13 - U19

Nørrebro United Ungdoms Fodbold U13-U19 holder til i Nørrebroparken eller Mimersparken og vi har hold til både drenge og piger. Det er vores målsætning at have optil 3 hold med op til 18 spillere pr. årgang heraf mindst et pige hold

Vi ønsker at Nørrebro United bliver klubben, som alle fodboldinteresserede piger og drenge på Nørrebro har lyst til at spille i. Vi har stort fokus på det sociale og laver mange arrangementer året rundt. Mange af vores trænere spiller selv fodbold i klubben, så børnene får ikke kun kvalificerede trænere, men også nogle rollemodeller, de kan se op til.

Vi træner hele året i Nørrebroparken eller Mimersparken, undtaget i skolernes ferieperioder (Vinter-, påske-, sommer-, efterårs- og juleferier)
Vi tilbyder 2 x ugentlig træning af 1 1/2 times varighed

Vi deltager i DBU Københavns Børneturneringer

Alle drenge og Piger, der er interesseret i at starte til fodbold i Nørrebro United, kan skrive sig op på vores venteliste. Vi inviterer til prøvetræning, når der er en ledig plads på holdet.  Der er efterfølgende mulighed for at træne med 3 gange, inden du beslutter dig for, om det er noget for dig.

Klik for OPSKRIVNING PÅ VENTELISTE

Kontingentet er på 220 kr. der betales 4 gange årligt.
Der er et indmeldingsgebyr på 125 kr, når du vælger at fortsætte i Nørrebro United efter prøvetræningen.

Vi ved, at nogle familier ikke har råd til at melde deres barn til fodbold - men snak med afdelingskoordinatoren, så kan vi måske finde en løsning.

Har du nogen spørgsmål om UngdomsFodbold U3-U19 i Nørrebro United, kan du skrive til vores administration.

Vi kan altid bruge ekstra trænere. Har du lyst til som træner, at være med til at videregive glæden ved fodboldspillet til Nørrebros unge piger og drenge, tilbyder vi en række relevante kurser. Skriv til vores administration, Niels for mere information