Menu

Indmeldelse Træning for Tigerhelte

Træning for Tigerhelte

Nyt foreningstilbud til børn og forældre

Børn udvikler sig bedst gennem fortællinger, eventyr og leg.

Har du børn i alderen 0 – 5 år, så har Nørrebro United et godt tilbud til dig. Nu kan du sammen med dit barn gå til Træning for Tigerhelte. Træning for Tigerhelte er først og fremmest et fritidstilbud, der skal give børn mulighed for at prøve kræfter med sport og idræt på en aldersvarende og nærværende måde.

Til Træning for Tigerhelte træner vi boldspil og motorik gennem lege og historier og giver dit barn de bedste forudsætninger for at langt liv med sport og idræt. Tilbuddet er er tiltænkt som en forberedelse til sport i foreningslivet. Dit barn vil stifte kontakt med andre børn, og langsomt blive forberedt til en fremtid med fodbold, håndbold, dans eller lignede. Det er op til jer selv.

Træning for Tigerhelte er baseret på interaktion mellem barn og forældre. Det er derfor vigtigt at forældre deltager i træningen. Vi Glæder os til at dele vores forening med jer.

For at skrive dit barn op til Træning for Tigerhelte skal du klikke på Opskrivning Træning for Tigerhelte U1-U5 Vigtigt! Skriv spillerens navn under punktet "Personinfo" - ikke forælderens navn.

 

 

Efter opskrivning vil klubben tage kontakt til Jer, og invitere Jer til at deltage i Træning for Tigerhelte.

Der er muligt at prøve op til 3 gange, før man skal tage endelig stilling til, om man ønsker at fortsætte og blive medlem af Nørrebro United.

  • Ved indmeldelse bliver der opkrævet et indmeldingsgebyr på 125 kr.
  • Efter indmeldelse vil der blive opkrævet kontingent hvert kvartal.
  • Kontingentsats 2018: 220 kr. pr. kvartal