Menu

Inspiration

Trænerstart

Trænerstart er et hæfte til nye trænere. Det giver forslag til forskellige øvelser, men giver dig også en vejledning i alt fra forælderhåndtering til uddannelsestilbud.

  Klik på billedet for at hente hæftet som pdf-fil.

Klik på billedet for at hente hæftet som pdf-fil.

Aldersrelateret træning

Aldersrelateret træning 1 giver et samlet bud på, hvordan trænere, ledere og forældre kan gøre det endnu bedre for børn og unge i alderen 5 til 14 år at spille fodbold i Danmark

.

Klik på billedet for at hente hæftet som pdf-fil.

Børne træning

DBU øvelseskatalog til fodboldklubber og børnetrænere med alderssvarende børnetræning. Kataloget henvender sig både til den rutinerede og urutinerede børnetræner. Kataloget giver inspiration til træning af børn i alderen 5-12 årige. Klik på billedet for at hente kataloget som pdf-fil.

Ungdoms træning

Denne bog giver et samlet bud på hvordan vi skaber det rette fodboldmiljø for breddeungdomsspillere.

Bogen beskriver unges livsstrategier, krav til den gode ungdomstræner samt et konkret bud på hvordan det udviklende fodboldmiljø skal indrettes i klubben. Bogen afsluttes af tre fodboldfaglige kapitler med fokus på den tekniske, taktiske og fysiske træning tilpasset målgruppens behov. Den kan med fordel læses af både ungdomstræneren, ungdomsformanden, holdlederen mv.

 
 
 Klik på billedet for at hente bogen som pdf-fil.

DGI Trænerguiden Fodbold

DGI Trænerguiden Fodbold er en side, hvor der er en øvelsesdatabase med videoer af mange træningsøvelser, tips og råd til trænergerningen, og en træningsplanlægger, der gør det lettere at planlægge træningen

Klik  for at gå til DGI Trænerguiden Fodbold 

Skadefri

Skadefri er en norsk side, hvor fokus er på forebyggelse af idrætsskader. Det er det norske Center for Idrætsskadeforskning, der har udviklet websiden. Her kan du finde foreslag til forebyggende træningsøvelser inden for fodbold og få viden om de typiske idrætsskader.

Klik  for at gå til Skadefri 

Inside Soccer

Inside Soccer er en engelsksproget side udviklet i samarbejde med verdens bedste klubber og trænere. Siden tilbyder videoer og animationer af øvelser inden for fysisk, teknisk og taktisk træning. Du kan også lave illustrationer til dine egne træningsøvelser på sitet. Både trænere, spillere og forældre kan gøre brug af informationerne. Topklubber over hele verden giver adgang til deres træningsteknikker - der er masser at blive inspireret af.

Klik  for at gå til Inside Soccer