Menu

Træning For Tigerhelte

Nyt foreningstilbud til børn og forældre

Børn udvikler sig bedst gennem fortællinger, eventyr og leg.

Har du børn i alderen 0 – 5 år, så har Nørrebro United et godt tilbud til dig. Nu kan du sammen med dit barn gå til Træning for Tigerhelte. Træning for Tigerhelte er først og fremmest et fritidstilbud, der skal give børn mulighed for at prøve kræfter med sport og idræt på en aldersvarende og nærværende måde.

Til Træning for Tigerhelte træner vi boldspil og motorik gennem lege og historier og giver dit barn de bedste forudsætninger for at langt liv med sport og idræt. Tilbuddet er er tiltænkt som en forberedelse til sport i foreningslivet. Dit barn vil stifte kontakt med andre børn, og langsomt blive forberedt til en fremtid med fodbold, håndbold, dans eller lignede. Det er op til jer selv.

Til Træning for Tigerhelte vil der blive udleveret en træningsmanual. Øvelserne tager udgangspunkt i historier og det vil være forældrenes opgave at læse disse historier op. Når du tilmelder dig Træning for Tigerhelte siger du derfor ”ja” til at læse historierne op 2-3 gange om året for dit hold. Du vil modtage mere information omkring dette når I modtager en plads på et af vores hold.

Træning for Tigerhelte er baseret på interaktion mellem barn og forældre. Det er derfor vigtigt at alle forældre deltager i træningen.

 

Har du spørgsmål til ventelisten, kontingent eller Nørrebro United generelt, skal du henvende dig hos administrationen – kontor@nbunited.dk

 

Vi glæder os til at dele vores forening med jer.