Menu

Håndbold

Velkommen til Nørrebro United Børne og Unge Håndbold

Fra august 2017 har Nørrebro United i samarbejde med DiF get2sport og DHF opstartet en ny afdeling i klubben. Håndbold er overskriften. Tilbuddet gælder i første omgang alle børn og unge både piger og drenge i alderen 4 – 17 år. Så har du lyst til at prøve at spille håndbold, så skriv dig op her

Der er ingen venteliste, og vi starter hold op efterhånden som vi får tilmeldinger og trænere nok. Så skriv dig op nu

Træningen vil foregå i de sene eftermiddagstimer og tidlige aftentimer alt efter alder. Således vil de yngste træne tidligst. Træningen vil primært foregå I Korsgadehallen og på Nørrebropark skole. Dog kan enkelte hold blive startet op i andre faciliteter som Nørrebrohallen, Hillerødgade hallen eller i vores klubhus på Husumgade.

Kontingentet er 220 kr. pr kvartal. Efter opstart af nye hold, vil I blive tilsendt en mail med vejledning til, hvordan I betaler.

Som en del af Nørrebro United

Håndboldafdelingen oprettes i Nørrebro United. Nørrebro United startede i 2008 som en fodboldklub med det formål at tilbyde sunde idrætsfællesskaber til Børn og unge på Nørrebro. Nørrebro United er en klub, hvor vi først og fremmest bruger bolden som et redskab til at danne børn og unge til aktiv deltagelse i lokalsamfundet, og bruger sporten som redskab til at skabe stærke sociale fællesskaber mellem børn og unge på tværs af alder, køn, kultur, etnicitet og social status. Det er ok at vinde, men vi er her ikke for at blive de bedste til sporten. Vi er her for at blive de bedste til at være klubkammerater for hinanden.

 

Kort info

  • Vi tilbyder som udgangspunkt 1-2 træningspas om ugen alt efter alder. Til og med 8 år trænes der en gang om ugen
  • Holdene vil blive tilmeldt turneringer under DHF. Som udgangspunkt træner nyopstartede hold i et halvt år inden hold tilmeldes til turnering.
  • Vi arbejder ud fra begrebet deltagende forældre. Det betyder at vi er dybt afhængige af forældre der vil støtte op om holdene og gå til hånde. På alle hold skal der oprettes et forældreråd. Rådet har til formål at lave sociale aktiviteter for holdet 4 gange om året. Det være sig overnatninger i klubben, udflugter mv. Der er kunstnerisk frihed.
  • Vi vil tilstræbe af arrangere årlige ture til ind eller udland for de ældste børn og unge i klubben. Dette med henblik på deltagelse i internationale og nationale stævner med overnatning. Deltagelsen beror blandt andet på brugerbetaling.

Har I/du spørgsmål, så kontakt venligst Niels Bugge på Nielsogbugge@gmail.com eller på telefon 20 45 84 24

Vi glæder os til at kunne tilbyde Håndbold til dig, og vi ser frem til din tilmelding

 

De Bedste Hilsner

Nørrebro United