Læs historier og referater fra nogle af de mange Nørrebro United kampe i weekenden 30 september - 2. oktober

• Målscorere:
    • Abdou Secka 1
    • Sigurd Langkilde 1
    • Albert Carey Drasbaek 1

I fredags mødte vi et godt sammenspillet Bk Frem hold, som var super motiveret til dagens kamp. Vi var fra start klar over at det ville blive en tæt kamp, grundet vores sidste opgør som endte 5-5.

På dagen var det Bk Frem som kom bedst fra start, og som efter en 10 minutters hårdt spil kom foran 1-0. Men Nørrebro havde en fortrinlig kampånd og en motivation som muliggjorde comebacks, hvilket vi fik brug for som kampen udviklede sig. Det blev 1-1, 2-1, 2-2 til 2-3 og dermed en føring, men det var svært i en kamp med et udfordrende vejr at holde kadencen. Således fik Bk Frem udlignet og bragt sig foran til 4-3, hvilket knækkede os mentalt.

Det man som træner ser er, at når vi kæmper med alle kræfter, men kommer bagud, så ændrer vi taktikken, fordi vi bliver presset og føler os trængt op i et hjørne. Vi forsøger alt hvad vi kan at lave et tredje comeback, men vi holder ikke vores positioner, fordi for mange vil assistere i angrebet. Vi bliver nødt til at snakke om dette, for det ødelagde opspillet. Vi kan med andre ord ikke få sammenhæng i omstillingen, når kæderne ikke er konstante. Det er, fra den positive vinkel, et udtryk for en enorm gejst, glæde og ansvarsfølelse at så mange vil med frem, og gøre en forskel! Alle vil vinde kampen for holdet, men hvor vi er stærke mentalt, bliver vi udfordret taktisk.

Kampen ender 5-3 til Bk Frem, men det var en fin kamp at kigge på. De fejl vi laver, er karikeret nok til, at vi kan tage fat på dem og forsøge at rette op på dem og blive bedre som hold.

Betim Abdiji var kaptajn og fremragende, og SkyLord Osas blev kampens spiller, fordi han er en fucking helt. Fantastisk.

På fredag spiller vi topkamp mod Vanløse som nu har taget førstepladsen. Vi skal vinde den kamp hvis vi vil overraske alle og vinde rækken. Jeg tror på jer!

Vigtigst er dog, at vi på 02-årgangen aldrig har spillet på et højere niveau end vi gør nu, og det er et tegn på at i er blevet bedre i jeres tid i klubben. Meget bedre! Fire rækker bedre for nogens vedkommende. Det kan I være stolte af, og forresten er det ikke målet at gå gennem række 2 som ubesejret. I spiller på et højt plan nu og vi møder gode hold. Jeg er stolt. I er seje. Vi er gode! Orale.

❤️Nbu❤️

• Række: 3
  • Modstander: Hellas
  • Resultat: 2-3.
    • Mahmmoud El Youssef 1
    • AH Harbieh 1 (straffe 1)

Som det ses af ovenstående måtte række 3 i dag lide et nederlag til Hellas, der i en velspillet og tæt kamp trak det længste strå og gik med sejren til sidst.

Der var ellers ikke meget at klage over som træner efter kampen, da alle spillere leverede en godkendt og flot indsats. Særligt skal det fremhæves, at trænerne i dag så et hold, hvor alle spillere knoklede det bedste de kunne, og blev ved lige til sidste fløjt.

I dag møder vi et Hellas hold, hvor største delen af deres spillere var mellem 170 og 200 cm høje. De var store og stærke fysisk og hurtige i løb, hvilket gjorde det svært for os at udnytte vores giftige stikninger i dybden. Men fuck det. Alle på holdet i dag, sagde fuck til store drenge og gik ind i taklinger og fysisk fight 100 % - Det var sygt imponerende, og en sand fornøjelse at se på.

Efter hvad vi så i dag, så bør Bk. Fix stå tideligt op, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at få noget med fra os, når vi tørner sammen med dem i den sidste kamp i november. I kan sgu være stolte af jer selv efter i dag.

• Mikkel 1

Nørrebro bliver mødt af et tændt Fix-hold, der fra første minut etablerer et højt pres. Det tager Nørrebro lidt på sengen og i kampens første kvarter er det gæsterne der får kreeret de fleste chancer. Det lykkedes også Fix at bringe sig foran med et mål i denne periode. Langsomt men sikkert får Nørrebro kæmpet sig tilbage i kampen og i resten af 1. Halvleg er det udeholdets målmand der har mest at se til. Både Lukas og Wazeem får sat nogle gode afslutninger inden for rammen men desværre bliver det ikke til en udligning inden pausen.

I 2. Halvleg viser Nørrebro at det er dem, der har mest at spille for, og størstedelen af spillet kommer derfor til at foregå på udeholdets banehalvdel. Nørrebro har blandt andet succes med mange lange bolde over kanterne hvor især Jeison Bbaale med sin hurtighed flere gange stikker af fra de store forsvarsspillere fra Fix. På grund af det høje pres har Fix ikke ændre muligheder end at spille på lange bolde men med et struktureret forsvar anført af Simon Seier Jensen og August Dahl Friis, samt en målmand i form af Murtada Asaad til at rydde af, lykkedes det Nørrebro at holde modstanderne fra fadet. De sidste 10 minutter satser Nørrebro yderligere med et par offensive indskiftninger og det ender også med at Lukas sender bolden i mål. Desværre bliver scoringen annulleret på grund af en offside. Med 5 minutter igen dumper bolden, efter et hjørnespark, ned for fødderne af Mikkel Christensen, der laver en retningsbestemt tæmning, og ned venstre benet sender bolden op i trekanten til en udligning. Et rigtigt flot mål! Scoringen giver Nørrebro blod på tanden og holdet øjner en sejr, men med 2 minutter igen stikker en velspillende Fix angriber af fra et udmattet Nørrebrohold, og bringer gæsterne i front endnu engang. Selv om hjemmeholdet giver alt de har i sig er der bare ikke tid nok tilbage, og kampen fløjtes af til stillingen 1-2.

Kampens spiller: Malthe

Det var pisseflot spillet drenge! I viste alle højt humør og fightervilje, og i serverede tilskuerne en af de mest spændende afslutninger på en fodboldkamp jeg længe har set. Det var en skam at vi ikke fik point med fra kampen, men derfor kan i sagtens være stolte over jeres indsats.