Læs historier og referater fra nogle af de mange Nørrebro United kampe i weekenden 23. - 25. september

• Aske Jørgensen 1
    • Ivan Costa 1
    • Murtada Asaad 1
    • AH Harbieh 2

I dag på dennne solbeskinnede september søndag spillede vi mod et teknisk og taktisk dygtig B93 der var dygtige til at udnytte de få chancer vi gav dem.

Kampen startede helt fantastisk for os og i store dele af 1.halvleg sad vi på alt spillet. En af de ting der fungere ekstra godt var vores pres spil. Især den centrale midtbane med Husam MA, Mati Mk, Murtada Asaad, og Younes Arabs efter han blev skiftet ind, gav ikke B93 mange chance for komme frem på banen. Begge vores mål i første halvleg blev også scoret efter en fejl i deres opspil. Derudover var angrebet også flyvende med mange flotte aktion fra både Albert Carey Drasbaek og Ivan Costa.

2. Halvleg blev noget anderledes efter at vi fik det gulekort. Efter det gik vi over i en 4-4-2 formation hvilket gjorde at vi mistede overtaget på midten. Det var B93 simpelhen for gode til at udnyttede ved enten at spille bolden direkte i dybden mellem de to centrale forsvarsspillere eller ud på kanterne. Derfor var det også fantastisk at kunne sende Ahmed på toppen som med sine individuelle kvaliteter kunne skabe chancer på egen hånd. Desværre manglede skarpheden til sidst i nogle situationer og derfor sluttede resultatet 5-5.

Jeg er slet ikke i tvivl om at alle de spillere der deltog i dag gav alt hvad de havde i sig og det er svært som træner at sætte en finger på dagens indsatsen. Men ligesom jer er jeg selvfølgelig også skuffet over kun at spille uafgjort fordi jeg følte vi var bedre end B93. Vi for dog chancen for 3 point igen på fredag ude mod Frem.

Kampens spiller i dag blev Husam MA der virkelig brillerede på den centrale midtbane hele kampen igennem.

• Modstander: KFUM.
  • Resultat: 3-3.
  • Målscorere og assits:.
    • På toppen udviste Hannibal Malling endnu en gang målfarlighed, da han kort inde i kampen satte bolden i det korte hjørne på en friløber og reducerede dermed til 1-1. Oplæg Lord Langkilde - Hannibal var ligeledes involveret i kampens sidste mål, da han hætter en lang bold fremover banen til Sir. Sigurd Lord Langkilde
    • Sigurd Langkilde imponerede i dag trænerne med yderligere 2 mål til samlingen og et oplæg. Den formstærke midtbanespiller, der i dag gjorde sig på den offensive midtbane i store dele af kampen, var involveret i alle mål.
    • Lukas Flintholm Larsen præsterede ligeledes en flot kamp. Den unge talentfulde spiller, lagde en stabil indsats på midtbanen og leverede et forment oplæg på et frispark, da Nørrebro United reducerede til 3-2.

I dagens kamp i årgang 2002, var række 3 holdet oppe imod KFUM, der på deres hjemmebane tog imod tropperne fra årgang 2002. Kampen omhandlede vigtige point i kampen om midterplaceringen i puljen. - Endnu en gang viste Nørrebro United, at man med fight og tro på tingene, kan vende en kamp, hvor man er presset i bund.

Set ud fra chance og spil, må vi erkende at KFUM i dag havde fortjent lidt mere end det ene point de fik i 3-3 kampen mod Nørrebro United. Men Nørrebro United gav i de sidste 10 minutter alt hvad vi havde, og vendte en 3-1 føring til KFUM til pointdeling. I de døende minutter havde Nørrebro United flere gode chancer, der også kunne have givet os føringen til slut.

Blandt dagens kampprofiler skal nævnes Franz Josef Beck, der I sin første kamp fra start i målet redder 7 såkaldte 100% chancer, og var i dag den spiller, der holdte Nørrebro United inde i kampen, også under press. Stærk Indsats af Josef, der fortjener Bifald.

Dagens spiller blev Ayoub Mekran, der af holdet blev valgt til dagens bedste. Ayoub Mekran, der ligeledes havde påtaget sig ansvaret som kaptajn, viste med holdånd og viljestyrke vejen, da det så sværest ud for Nørrebro United. En velfortjent anderkendelse til den netop skadesfri og tilbagevendte midterforsvarer.

I kampen kunne fremhæves flere spillere der præsterede godt. Stærk indsats af holdet, der i dag fik point på fight.

Stor tak for en solid indsats af holdet

FORZA UNITED

Veteran Tigers

af Thomas Løven Berg

• Modstander: Heimdal
  • Resultat: 1-3.

2 timer før kampstart , stod VETERAN TIGERS uden keeeper og 2 mand nede...Men efter bare 4 kampe for det nye og sammensatte kuld , har der sneget sig sig både moral og loyalitet ind på holdet... ;o) Så både Adam & Ohm (debut) kom holdet til undsætning og kaspar tog kassen ....god stil ;o)

Vi måtte “desværre” også stille op uden holdets “skadet“ anføre , til gengæld fik vi så en træner og kampreferent på sidelinien.

Det var det ubesejret tophold Heimdal som Tigerdyrene med Thors hammer på næsen ( jo , kig godt efter på logo´et - Nørrebro United er en sammenlægning af den marokkanske Grønne stjerne og den legendariske arbejderklub BK THOR ) skulle møde i fælledparken !

Et nordisk og mytologisk slag af dimensioner ..... vi kom ud som lyn & torden i de første 5 /6 min. desværre “får” Heimdal et klude-mål efter en god rendning af KeeperKaspar , men vi kommer godt igen og simon score dagens mål fra midten af !! Så “får” de sku` et straffe , bare fordi en tager med hænder inde i feltet !?! og så score de oven i købet..... 2-1 ved pausen.

Vi er med hele vejen og skaber klart flest chancer ....vi sparker bare forbi og over.... (Skudtræning til torsdagstræningen :) og typisk for et top-hold så får de et mål ud af ingen ting. Vi er lige ved at komme igen på en MEGA chance skabt af GRAM (dagens spiller) men græsset er fucking højt og skævt der på fælleden !! og det løber ud i ingen ting.....

Vi taber 3-1 mod vagtmændene fra heimdal , som vi med lidt held , kunne ha nappet point fra...

Vi ser bedre og bedre ud som hold og med folk på deres rette pladser i næste hjemmekamp , kan jeg fornemme både storspil og sejr forude !!! ;o)

David spillede som den eneste hele kampen og både Alan og Tue + 15 familiemedlemmer var dukket op som support .....på en fantastisk fodbold-sensommer -aften.