Menu

Nørrebro United styrker indsatsen på fodboldbanen

image
24. januar 2020 kl. 13:19
Nørrebro United søger en idræts- og fodboldfaglig instruktør og koordinator til at styrke vores fodboldafdeling.

Nørrebro United er på 10 år gået fra at have få hold og medlemmer til i dag at være en fodboldklub med mere end 1300 piger og drenge samt mere end 40 hold. Samlet set arbejder over 100 frivillige aktivt i klubben gennem klubbens bestyrelse, udvalg eller som træner og holdledere. På kontoret er der 4 fuldtidsansatte og 6 deltidsansatte, der i forskellige stillinger varetager administrative opgaver og leder klubbens igangværende projekter.

Hver uge bliver der trænet ihærdigt på banerne, men med manglen på fodboldbaner og den store interesse for at spille fodbold er det udfordrende at lave et godt fodboldtilbud alle.  

Som træner og koordinator vil du derfor have følgende tre ansvarsområder.

  1. Nørrebro United ønsker at igangsætte et ekstra fodboldtilbud i eftermiddagstimerne for fodboldklubbens børne og unge medlemmer. Dette skal være et tilbud for de børn og unge, der ønsker at træne ekstra og skal være med til at styrke spillernes fodboldevner og løfte det sportslige niveau i klubben.

 

  1. Du skal være en aktiv del af den ugentlige træning for årgangene U8 – U13. Vi forventer, at du bruger din fodboldfaglige viden til at hjælpe og støtte trænerne. Vi forstiller os, at du kan støtte trænerne i deres valg af øvelser, hvordan de introducere øvelserne og giver feedback eller hvordan de niveaudifferentiere på en hensigtsmæssig måde.

 

  1. Du skal arbejde aktivt med inddragelsen af unge i foreningens virke og arbejde. Mange unge mennesker har været aktive som dommere, trænere, stævneansvarlig eller har solgt merchandise til jule- eller sommerfester. I et forsøg på at samle vores erfaring skal du, i samarbejde med børn og ungdomsudvalget, udvikle et koncept for inddragelsen af unge i Nørrebro Uniteds arbejde. Dette koncept skal udmøntes i et skriftlig oplæg, der overskueligt gør det muligt at forstå, hvad det kræver for, at denne ungeindsats kan blive en fast og stabil del af Nørrebro Uniteds arbejde.

Som ansat i Nørrebro United med fokus på fodbold vil du både indgå i den nuværende personalegruppe, samt skulle arbejde tæt sammen med klubbens børne- og ungdomsudvalg. Det forventes, at du udover dine skemalagte opgaver har en interesse i at udvikle og forbedre fodbolden i Nørrebro United, både på organisatorisk niveau og på banerne.

Vi forstiller os at du har følgende profil.

  • Har tidligere erfaring indenfor fodboldens verden, gerne som træner eller anden aktiv.
  • Har en pædagogisk, social- eller idrætsfaglig baggrund.
  • Kan genkende dig selv i Nørrebro Uniteds værdier.
  • Kan tage et organisatorisk ansvar.
  • Kan udvikle en sportslig og pædagogisk profil i samarbejde med de relevante udvalg og ansatte.
  • Trives i at samarbejde med frivillige og kan udarbejde værktøjer efter deres ønsker, behov og interesser.

En typisk arbejdsuge vil bestå af faste arbejdsopgaver mandag – torsdag i tidsrummet 14:00 – 18:00, men du skal forvente at have arbejdstimer efter 18:00, når du skal samarbejde med børne- og ungeudvalget.

Stillingen er normeret til 30 timer om ugen.

Hvis du finder interesse i dette job så send dit CV og ansøgning til kontor@nbunited.dk

Ansøgningsfrist fredag d. 07/02.

Vi søger en ansættelse d. 1. marts eller hurtigst muligt herefter.

Har du nogen spørgsmål til stillingen kan du kontakte næstformand David på mail Djo@nbunited.dk

;
Luk