Menu

STØT børn og unge på fodboldeventyr

Hvert år tager Nørrebro United på tur til en destination i ind eller udland. -Og hvert år er turen med til at skabe fantastiske oplevelser og fællesskaber for børn og unge på tværs af kultur, etnicitet, køn og alder.

Ture til fodboldstævner i ind – og udlandet har en særlig evne til at skabe glæde og sammenhold mellem børn, unge og voksne, og er således et vigtigt element i Nørrebro Uniteds vision om at forbinde Nørrebro i et fællesskab og i dannelsen af stærke og selvsikre børn og unge, der tør møde verden med tro og tillid til sig selv og hinanden.

Desværre er ture som disse også genstand for selektion mellem dem, der ikke har råd, og de mange der har. Derfor er vi I Nørrebro United fast besluttede på støtte de børn, hvor familierne af forskellige årsager ikke besidder det økonomiske råderum.

For Nørrebro United er det vigtigt, at alle børn og unge har mulighed for at deltage i fodboldoplevelser, men vi har brug for din hjælp. Vi håber, at du vil være med til at støtte, de børn der ikke har råd.

I år tager U11 – U15 drenge og piger til Arnhem Cup i Holland

Støt årets tur ved at trykke på et af nedenstående beløb og udfyld felterne efterfølgende. Det tager kun 2 minutter.

Tak for din støtte og opbakning