Menu

Book en Trænerinstruktør

Har du behov for ny inspiration til træningsbanen? Er du usikker på en særlig teknik, taktik eller overgangen til 5-mands, 8-mands eller 11-mands?

Omdrejningspunktet i at være træner er learning by doing. Nørrebro United tilbyder derfor alle trænere, at I kan få én-til-én sparring med trænerinstruktører og fodboldkoordinatorer. Vi tager fat i dit hold, træning, udfordringer og muligheder, og det er dig - træneren - der skal lære håndværket ved at prøve det med dit hold.

Nørrebro Uniteds trænerinstruktører kan alle hold i klubben hyre til, at komme ud til dig - i din træningstid. Trænerinstruktørerne kan:

  • vise øvelser,
  • vise metoder, og
  • give feedback på jeres træning.

Du booker trænerinstruktører ved at skrive til Thomas på thomas@nbunited.dk

Du kan også booker klubbens fodboldkoordinatorer til forløb. Her vil der være fokus på både praktik og teori i en blanding af øvelser, metode og feedback, hvor både fodboldkoordinator og du, som træner, vil være aktive på banen.

Fodboldkoordinatorerne vil til daglig cirkulere på banerne, når de ikke er booket til forløb. Her kan du altid tage fat i dem, hvis der opstår en situation, hvor du gerne vil have input til din øvelser, en situationer eller noget helt tredje på banen.