Menu

U12 Drenge Trænere søges

26. februar 2016 kl. 10:34
Nørrebro United søger nye trænere til U12 drenge

Nørrebro United søger nye trænere til U12 drenge

Vores nuværende U12 drenge trænere stopper og vi søger derfor nye trænere til årgangen. Vi har 3 U12 drenge grupper med hver 18 spillere og vi ønsker der skal være 2 voksne trænere omkring hver gruppe suppleret med unge hjælpe trænere. Derudover er der til hver gruppe tilknyttet en holdleder

Vi søger:

 • Trænere med en pædagogisk tilgang til fodbold.
 • Trænere der har forståelse for at fodbold er et redskab, der kan bruges til at skabe gode oplevelser, stærke relationer og fællesskaber mellem børn, unge og voksne.
 • Trænere der vil arbejde for at skabe en rummelig fodboldklub, hvor alle uanset baggrund eller talent kan være med.
 • Trænere der vil påtage sig ansvaret for en gruppe børn eller unge, og kan skabe et trygt miljø, som alle spillere kan finde glæde i at opsøge.
 • Trænere der kan træne børn og unge 1-2 gange om ugen, og som har overskud til, at tage dem med til kamp i weekenderne (ca. 15-20 kampe om året)
 • Trænere der sætter fællesskab samt børn og unges udvikling over sportslige resultater.

Du får:

 • En masse fantastiske oplevelser med nogle søde, sjove og skøre børn.
 • Mulighed for at udvikle dine personlige og relationelle kompetencer.
 • Lov til at blive en del af et stærkt netværk, der alle er dybt engagerede i arbejdet med børn og unge.
 • Mulighed for at deltage i trænerkurser, og dermed udvikle dine sportslige ? og ledelsesmæssige færdigheder.
 • Får lov til at blive en del af Danmarks måske sejeste fodboldklub.

Er du interesseret i at blive en af vores nye U12 trænere kontakt:

Thomas LØVEN Berg på mail: rudelion@msn.com

Nørrebro United

I Nørrebro United spiller vi først og fremmest fodbold fordi det er sjovt. Nørrebro United er dog samtidigt en seriøs klub. Vi vil tages seriøst som klub af andre, og vi vil tage hinanden og os selv seriøst. Vi ønsker, at alle børn og unge, der spiller fodbold i Nørrebro United, bliver udfordret og udvikler sig som fodboldspillere og som mennesker. Vi tror på at legen er den vigtigste følgesvend i arbejdet med at udvikle potentialer og vi tror på mægtiggørelse gennem udvikling af selvværd og ansvar som kommer indefra.

Nørrebro United er en Nørrebro klub. Vi vil være en del af Nørrebro, og vi ønsker en klub hele Nørrebro kan være stolte af. Vi deltager aktivt i at gøre Nørrebro til et federe sted at bo for børn, unge og voksne. Vi tager ansvar for vores nærområde, ud fra en tro på at der er masser af ubrugte og uforløste potentialer på Nørrebro og med tro på at fodbold er et fantastisk middel til at åbne op for muligheder

Nørrebro United er en rummelig klub. Vi tror på at mangfoldighed bliver en styrke når vi synliggør og sætter forskelligheder i spil som udviklingspotentiale.

Nørrebro United afspejler det multikulturelle område, som vi er en del af, hvorfor vi arbejder for forskellighed og sammenhold på tværs af etnicitet, kultur, religion eller politiske standpunkter.

Nørrbro United er vokset hurtigt, og vi er i dag den største forening på Nørrebro. Vi er en klub, der udvikler sig hurtigt, og som bygger på frivillighed og mellemmenneskeligt engagement. Alle trænere og ledere i klubben arbejder gratis, for at holde vores kontingent så lavt som muligt. Det er vores ambition at lave en klub der er for alle, hvor økonomisk formåen ikke sætter en stopper for børn og unges aktive deltagelse i foreningslivet.

Nørrebro United er en klub i bevægelse. Vi blev stiftet af ildsjæle og ønsker at bevare en ånd, hvor det er nemt for alle at føre gode ideer ud i livet. Vi arbejder ud fra princippet om, at vil man noget, er der plads. Vi ved at vi får den klub vi ønsker, når vi selv tager ansvar for at skabe den.

Vi er stolte af vores arbejde, og bruger fodbold som et redskab til at skabe gode oplevelser for børn og unge, der giver dem lyst til at engagere sig i deres lokale miljø.

 

;
Luk