Menu

Udtalelse fra Bestyrelsen

28. august 2017 kl. 14:43
Nørrebro United om bandekonflikten og skyderierne på Nørrebro

Nørrebro United om bandekonflikten og skyderierne på Nørrebro

Nørrebro United har i den seneste tid været i både radio og på TV på grund af bandekonflikten og den utryghed som den seneste tids skyderier har skabt.

Nørrebro United er ligesom alle andre på Nørrebro utrygge ved at nogle på og udenfor Nørrebro, ser nogen som helst gevinst ved at skyde efter hinanden i vores bydel. Nørrebro United har derfor været i kontakt med lokalpolitiet i forhold til den øjeblikkelige situation på Nørrebro. Lokalpolitiet vurderer ikke, at der er en betydelig øget risiko ved at afvikle fodboldkampe eller -træninger i hverken Mimersparken eller Nørrebroparken. I samråd med politiet vil Nørrebro United dog gerne bede klubbens ældste ungdomsspillere samt seniorspillere om at tænke sig om, når de bevæger sig til og fra fodboldbanerne efter mørkets frembrud: Lad være med at optræde med ”bandelignende” attitude – som eksempelvis at stå i større grupper med store hættetrøjer – og undgå en adfærd der påkalder sig unødig opmærksomhed.

Nørrebro United vil selvfølgelig straks give besked til spillere, forældre og frivillige, hvis politiet ændrer deres risikovurdering af klubbens fodboldaktiviteter på fodboldbanerne i Nørrebros parker. Er der nogen, der har behov for at snakke med Nørrebro United om situation er I velkomne til at kontakte os på e-mail: kontor@nbunited.dk

Nørrebro United støtter altid op om et bedre Nørrebro. Nørrebro United er garant for sunde fællesskaber og et positivt sammenhold på Nørrebro til gavn for Nørrebro og Nørrebros borgere. Nørrebro United deltog som hjælpere mandag d. 21. august 2017 i fakkeloptoget mod skyderier på Nørrebro. Til højre ses et billede af Nørrebro United superhold til demonstrationen. Tak for Jeres indsats.

På Nørrebro Uniteds vegne

Flemming Jensen, Formand.