Menu

NBU Goalkeeper Academy igang

image
03. februar 2017 kl. 14:35
Super kursus for klubbens målmænd blev afholdt i weekenden

Super kursus for klubbens målmænd blev afholdt i weekenden

I weekenden blev det første af Nørrebro Uniteds officielle målmandskursus under NBU Keeper Academy afholdt anført af klubbens målmandstræner Kaj Jessen.

Vejret var med os, det samme var sneen, men vi fik en fantastisk dag med glade børn.

15 børn deltog som kursister, og blev vejledt af 8 frivillige trænere fra Nørrebro United.

De frivillige var i høj grad motiveret for at tage ved lære af øvelserne, som de efterfølgende vil få gavn af på deres respektive årgange.

Dagen startede med et træningspas på 1.5 time fra 10 – 11.30. Herefter fik alle en sandwich i omklædningsrummet, inden vi i samlet flok bevægende os ned mod klubhuset på husumgade.

Fra 12.30 indledte Kaj Jessen med lidt målmandsteori på tavlen i klasseværelset, inden Niels Bugge førte an med en øvelse i kommunikation.

Efterfølgende blev der afholdt en quiz i fodboldtermer og slutteligt fik alle frivillige og kursister uddelt en akademi t-shirt, som bevis på, at man havde været med.

Denne gode synergi hvor alle tilstedeværende, spillere som trænere, kan lære noget sammen, ønsker vi at videreudvikle og håber derfor at endnu flere trænere fra klubben vil melde sig næste gang vi afholder kurset til juni.

 

Tryk her for at se billeder fra dagen

 

 

NBU Goalkeeper akademi er et initiativ startet af Christoffer Starnov som til dagligt er træner på U15 årgangen, samt administrerer lektiecafeen og Challenge League.

;
Luk