Menu

Endnu en pokal til Nørrebro United.

04. marts 2017 kl. 17:59
Nørrebro Uniteds U15 hold fik overrakt endnu en pokal

Endnu en pokal til Nørrebro United

Fredag, den 3. marts omkring kl. 21, fik Nørrebro Uniteds U15 hold overrakt endnu en pokal til klubbens samling.

I en intens turnering, hvor et stærkt kæmpende Nørrebrohold kom under pres fra stævnets start, lykkedes det alligevel med vilje og tålmodighed at kæmpe sig frem til en flot andenplads.

Nørrebro United havde taget den lange vej til det Sydsjællandske for at deltage i den årlige indendørsturnering i Karise. Et ellers noget svækket mandskab, med to småskadede spillere, havde forinden frataget sig favoritrollen, særligt på baggrund af manglen på udskiftere. Desuden er det velkendt, at man på landet generelt ikke er bange for brug af vækstfremmerne stoffer, hvorfor holdets trænerstab forinden havde udtalt tvivl om, hvorvidt Nørrebro United ville kunne modstå den ekstravagante fysiske overvægt, som modstanderholdene ville være i stand til at yde. Heldigvis viste det sig, at Nørrebro Uniteds små tekniske spillere ikke lod sig kue af de op til to meter høje landmænd, som blandt andet både Rørvig og Ørslev havde medbragt til stævnet.

Fra 0-2 til sejr

Efter en skidt start på den anden kamp, hvor Nørrebro United var bagud med to, formåede Nørrebro United at slippe nervøsiteten og omsætte den til taktisk genial fodbold. På banen trådte spillerne i karakter og kæmpede sig tilbage i stævnet på baggrund af individuelle aktioner og et flot samarbejde, samt en stærk holdånd. Lyn hurtigt blev der udlignet til 2-2, men desværre blev Nørrebro Uniteds 3 mål fejlagtigt annulleret, hvorfor kampen endte i pointdeling. Der fra så Nørrebro United sig dog ikke tilbage og lukkede samtlige af de resterende kampe med cifrene 3-1 i NBU favør. Hvilket førte til at Nørrebro United i sidste ende kunne løfte en velfortjent pokal i vejret.

Herefter blev resultater fejrer med et tiltrængt besøg på McDonald ved afkørsel 30, Solrød Nord, lige efter sammen fletningen mellem E20 og E55, hvor forretningen blev tørlagt for Chili-Cheese tops og jordbær milkshakes.

Lørdag venter Super brugsen Cup i Tølløse. Vi ser med spænding frem til stævnet, hvor et orn'lig sygt Nørrebro United hold Inshallah tager en pokal mere med hjem.

 

Siden vi var små...

FORZA UNITED

;
Luk