Menu

U10 Danmark sagde farvel til Nicolas

15. oktober 2017 kl. 23:55
Efter 4 år takker Nicolas Meelby Vinnac af som frivillig træner i Nørrebro United

U10 Danmark drengene sagde farvel til Nicolas

Der var dækket op med saftevand og snack i klubhuset på Husumgade, da U10 Danmark holdet efter dagens træning sagde farvel og tak til deres træner Nicolas Meelby Vinnac.

Nicolas var som frivillig forældretræner med til at starte holdet op for fire år siden, og har altså trænet drengene siden de var 4-5 år gamle. Der blev da også delt krammere ud i stor stil, da drengene sagde farvel til Nicolas. ”Tak for denne gang drenge, det har været super sjovt,” smilede Nicolas, da han efter det sidste træningspas forlod kunstgræsset i Nørrebroparken.

Tak for fire fantastiske år

Nicolas stopper efter at være flyttet til Husum, hvor drengeholdet her nu får glæde af ham som hjælpetræner – det gælder også Nicolas talentfulde søn Albert, der også har været med på holdet i Nørrebro United igennem alle årene.

”Fra klubbens side vil vi gerne sige tak for fire fantastiske år,” sagde årgangsansvarlig Anders Trøst, da han overrakte en afskedsgave til Nicolas – Udover et par flasker vin var der selvfølgelig hue og halstørklæde med Nørrebro United logo.

”Det har været skide sjovt, det vil jeg gerne indrømme,” sagde Nicolas, da han iførte sig den hvid-grønne hue.

Det bliver et savn at undvære Nicolas

Forældrene sagde også 1000 tak til Nicolas med en gave; en stribe special øl. Nicolas har været en ambitiøs træner, der har holdt drengene til ilden, lært dem meget om fodbold og disciplin samt været en vigtig faktor for, at drengene i al slags vejr har glædet sig til at komme til træning hver mandag og onsdag.

”Nicolas, kommer du og besøger os en gang imellem,” krævede en af drengene svar på.

”Jeg skal nok komme og kigge engang imellem. Det kan jeg nok slet ikke lade være med,” lovede Nicolas med et smil.

Det bliver et savn at undvære Nicolas, der med stort engagement har trænet holdet og med sit smittende entusiasme virkelig har ydet en stor indsats.

Heldigvis får drengene nu glæde af dygtige Anders Trøst som træner, når de to U10 hold Cameroun og Danmark nu bliver slået sammen til et.

;
Luk