Menu

Bilfri Søndag d. 17. september

12. september 2017 kl. 15:06
300 meters Nørrebro United på Nørrebrogade

300 meters Nørrebro United!

Søndag d. 17/9 indtager Nørrebros borgere, lokale foreninger, fritidsinstitutioner m.m. en bilfri Nørrebrogade. Gaden er på dagen lukket for biler til fordel for miljøet og områdets børn og unge.

Optog gennem Nørrebro

Nørrebro United går i dagens anledning i optog fra søerne og ud til Runddelen hvorfra vi laver 300 meters Nørrebro United helt ned til Stefansgade!

Vi håber at alle fra forældre til spillere, ungdom som senior, har lyst til at gå med. Vi mødes ved Dronning Louises Bro kl. 14:00 og går i samlet flok med flag og banner op imod Runddelen.

300 meters Nørrebro United

Mellem Runddelen og Stefansgade opstiller vi et par fodboldbaner, håndboldbaner, har danseopvisning og wrestlingshow. Der bliver mulighed for at blive malet i ansigtet som Tiger eller som sin ynglings wrestler

Vi sælger også merchandise til de trængende, og vil på dagen også have opsat et par borde, hvor forældre kan aflevere brugte støvler, da de kan gå videre til de yngre i klubben.

Kort sagt alt hvad vores forening rummer, rykker ud i gadebilledet til en dag med masser af sjov og god stemning.

Dagens Nørrebro United Program

Kl. 13:30 – 14:30

Vi gør området mellem Runddelen og Stefansgade klar. Har du mulighed for at hjælpe kan du kontakte Christoffer Starnov på mail: starnov@nbunited.dk

Kl. 14:00 – 15:00

Vi går i optog med flag og banner fra Dronning Louises Bro og op imod Runddelen.

Kl. 14:30 – 18:30

300 meters Nørrebro United mellem Runddelen og Stefansgade

Kl. 15:00

Wrestlingshow.

Kl. 15:00

Danse opvisning

Kl. 18:30 –

Oprydning. Nørrebrogade bliver åbnet for biltrafik igen kl. 19:00.

Vi håber at alle fra forældre til spillere, ungdom som senior, har lyst til at være med til dagen og give en hånd med hvor der måtte være behov. Har man en Nørrebro United trøje, så er det på med den!

Med venlig hilsen

;
Luk