Menu

Nørrebro United søger kontormedarbejder til administrationen

image
06. marts 2018 kl. 13:07

Nørrebro United søger kontormedarbejder til den fortsatte udvikling af foreningen

Har du lyst til at bidrage til udviklingen af Københavns bedste idrætsforenings i 2017 og være en del af et team, der arbejder på at styrke foreningslivet på Nørrebro og dermed sikre et godt fritidsliv for bydelens børn og unge?

Nørrebro United søger en medarbejder til den daglige administration, der kan støtte de nuværende ansatte med diverse administrative opgaver. Dine primære opgaver vil være at organisere og have overblik over foreningens medlemskartotek, administrere klubbens kontaktmail, venteliste, samt håndtere turneringstilmelding, børneattester, træningstider og lignende. Her vil det være en fordel, hvis du har kendskab til Kluboffice og Office pakken, men dette er ikke et krav. Derudover vil der være mulighed for at bidrage til udviklingen af klubbens faciliteter og koncepter, når tiden tillader det. Stillingen er normeret til 15 timer om ugen, og arbejdstiden er relativ fleksibel i forhold til dine daglige rutiner, eksamener, anden beskæftigelse osv. Derudover er stillingen i første omgang sat til 6 måneder med muligheder for forlængelse. Vi forventer du kan starte i begyndelsen af april. 

Du vil som medarbejder i Nørrebro United blive en del af et dynamisk team, der udover dig består af 4 fuldtidsansatte, hvor 3 er projektansatte til at udvikle og forbedre foreningslivet på Nørrebro. Derudover vil du også skulle arbejde tæt sammen med visse medlemmer af bestyrelsen. Selve arbejdspladsen er placeret i Nørrebro United klubhus beliggende på Husumgade 44, og du vil skulle hjælpe med at administrere en forening med over 1600 medlemmer og omkring 150 frivillige, som er fordelt i klubbens fodbold-, håndbold- og danseafdeling. I dagtimerne benyttes klubhuset også af den Økologiske Produktionsskole, og du skal derfor forvente en arbejdsdag i et livligt miljø, der hver dag præsentere nye udfordringer og problemstillinger. Vi forventer derfor, at du kan holde fokus på dine opgaver, men at du samtidig har et godt gåpåmod når nye uforudsete opgaver opstår.

Vi forstiller os, at jobbet både kan varetages af studerende, eller personer med anden sidebeskæftigelse. Derudover kræver uddannelsen ingen specifik uddannelsesbaggrund eller erfaring med det administrative, dette vil dog altid være en fordel. Det vigtigste er derfor, at du har flair for det organisatoriske og kan bevare overblikket i en forening af Nørrebro Uniteds størrelse og kompleksitet. På nuværende tidspunkt består Nørrebro Uniteds team af folk med uddannelser indenfor socialrådgivning, idræt, antropologi, så det vigtigste er din interesse i at arbejde indenfor foreningsverdenen.

Der vil blive stillet computer og telefon til rådighed.

Løn efter overenskomst.

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende dit CV og motiverede ansøgning til Nørrebro United på mail – kontor@nbunited.dk. Skriv kontormedarbejder i emnefeltet. Senest frist for ansøgning er søndag d. 25/03

;