Menu

Baneplan efterår 2020

image
29. juli 2020 kl. 11:54

Den endelig baneplan for efteråret er nu klar - og findes her.

 

De fleste hold har været gode til at fået kigget på og opdateret holdlister i KampKlar, ligesom enkelte kommet med kommentarer til baneplanen. Tak for det! Vi vil fortsat opfordre alle til at logge på KampKlar og opdatere jeres holdliste, samt fremover bruge KampKlar som kalender og styringsværktøj for jeres hold (fremfor Holdsport). I er altid velkomne til at kigge forbi administrationen på Husumgade, hvor vi sammen kan gennemgå KampKlar.

 

I den endelige plan er der få ændringer af tidspunkter ift. udkastet sendt ud i slutningen af juni.

 

Efterårets baneplan har været ekstra vanskelig, da vi for første gang har medlemsmæssigt store årgange på alle børneholdene i Nørrebroparken. For at finde plads til alle, har vi bl.a. lagt alle U13 træningspas i Mimersparken. For i fremtiden at gøre baneplanlægningen mere overskuelig, gennemsigtig og langtidsholdbar for alle, arbejder vi i administration på forslag, som vi i løbet af efteråret ønsker at vende med jer.

 

Husk at skrive dialogmøde om børne- og ungdomsfodbolden i Nørrebro United i jeres kalender. Det bliver d. 4. september kl. 17.00 i klubhuset på Husumgade.

Luk