Menu

Nørrebro United søger ansættelse til ungdomsafdelingen

image Nørrebro United søger en ungdomskoordinator til at løfte klubbens ungdomsafdeling
19. februar 2021 kl. 16:38

Har du lyst til at styrke fodbolden på Nørrebro og være med til at sikre at flere unge piger og drenge kan opleve glæden ved fodbold som en del af det at vokse op på Nørrebro?

Nørrebro United skal over de næste 2,5 år investere i klubbens ungdomsarbejde og søger derfor en ny fodbold entusiastisk medarbejder med interesse for at udvikle en af Danmarks største fodboldklubber.

I Nørrebro United har vi mottoet Lokal og Social og fokuserer på at være til stede lokalt, mange steder på Nørrebro. Det er også rammerne for jobbet, da arbejdspladsen inkluderer fodboldbaner fra Blågårds Plads til Mimersparken. I det daglige er kontoret på Husumgade 44 med banerne i Nørrebroparken som den nærmeste facilitet, dog træner ungdomsholdene primært i Mimerparken og dette vil også i højere grad være dit fokusområde.  

Stillingen er en projektstilling med støtte fra Novo Nordisk fonden og indeholder derfor klassiske arbejderopgaver i foreningslivet og mulighederne for at være kreativ og udvikle nye aktiviteter og tiltag.

Stillingen er en fuldtidsstilling normeret til 37 timer om ugen.

I jobbet skal du forbedre Nørrebro Uniteds eksisterende fodboldmiljø og samtidig gennemføre aktiviteter for drenge og piger, som ikke er aktive i foreningslivet. Du vil derfor have berøring med både nybegyndere og rutinerede fodboldspillere, samt trænere med at hav af forskellige ambitioner og tilgange til fodbold.

Din arbejdstid vil højere grad være på fodboldbanen, med de unge, trænerne og samarbejdspartnere end administrative opgave. Derfor skal du også forvente at en del af din arbejdstid er eftermiddag, aften og i weekenden.

 

Helt konkret forventer vi at dine arbejdsopgaver er følgende

 

Du er en aktiv medspiller i udvikling af klubbens ungdomsafdeling (U13-U19).

Du er med til at inspirere de unge til at lave aktiviteter i klubben, samt give dem muligheden for at deltage som frivillige i foreningen.

Du bidrager til at inspirere, fastholde og rekruttere trænerne til klubbens ungdomshold.

Du bidrager personligt til at bygge bro og inkludere nye medlemmer på klubbens eksisterende hold.

Du udvikler og afvikler aktiviteter, der kan tiltrække piger og drenge til Nørrebro United, som ikke i forvejen er, tilknyttede foreningslivet på Nørrebro.

Du indgår i og udvikler partnerskaber med Nørrebro Uniteds samarbejdspartnere på børne- og ungeområdet.

Du udvikler og afvikler aktiviteter, der fastholdelser klubbens ungdomsmedlemmer samt inkluderer de unge i Nørrebro Uniteds øvrige aktiviteter f.eks. som dommere og ungdomstrænere.

Du samarbejder med klubbens øvrige koordinatorer om at skabe en velfungerende ungdomsafdeling, der er attraktiv for kvarterets børn og unge.

 

Din profil

 

Vi forventer, at du brænder for at udvikle en fodboldklub, hvor vi naturligvis går på banen for at vinde, men hvor det sociale liv og glæden ved fodbold vægtes højest.

Du har erfaring med fodboldverdenen enten som træner eller spillere

Vi ser, at du har erfaring med at skabe relationer og udvikle unge mennesker, samt inspirere andre, her i blandt de frivillige, til at gøre det samme.

Du skal kunne indgå i et arbejdsfællesskab, hvor der kan være tryk på kedlerne, når sæsonen er i gang, mens du samtidig kan organisere din egen tid, så du sørger for at projektet fastholder sine samarbejdsaftaler og projekts formål.

Du kan være på en arbejdsplads hvor de fysiske rammer er sparersomme. Hertil kommer at forholdene på klubbens faciliteter kræver en sund portion optimisme og evnen til at tænke i kreative løsninger og muligheder.

Du trives i et miljø og en medarbejdergruppe, hvor der lige så mange forskellige kompetencer og baggrunde, som der er folk.

 

Hvad kan Nørrebro United tilbyde dig?

 

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads i en af Danmarks største fodboldklubber, der arbejder for at være en fodboldklub for alle børn og unge på Nørrebro.

Relationer og kontakt med Nørrebros børn og unge.

Vi kan tilbyde dig et arbejdsmiljø hvor dine kollegaer har erfaring indenfor kommunikation, antropologi, byudvikling, tøjbranchen, musik, pædagogik, projektledelse og fondsansøgninger, idræt og selvfølgelig en hel masse viden om fodbold og fodboldorganisering.

Vi kan tilbyde fast samarbejde og sparring med en gruppe som arbejder professionelt omkring klubbens børn og unge.

God kontakt med nogen af Nørrebros sejeste frivillige, der hver uge sikrer fritidslivet på Nørrebro for kvarterets børn og unge.

Et job med mulighed for at opnå erfaring med projektledelse, evaluering og implementering i en moderne idrætsforening.

Et job hvor du selv skal være med til at sætte retningen og sætte dit personlige præg på arbejdet.

DBU træneruddannelse efter behov.

Er du interesseret i at kende til lønniveauet, kan du kontakte Ulrik.

 

Ansøgningsfrist for jobbet er søndag d. 14. marts.

Forventet start tirsdag 6. april

Send din ansøgning til job@nbunited.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ulrik på Ulrik@nbunited.dk, Tlf. nr. 30 28 90 79 eller David djo@nbunited.dk, Tlf.nr.26 23 27 99 i normal arbejdstid.