Menu

Nørrebro United søger ny børnekoordinator til Lundtoftegade

image
01. november 2021 kl. 11:50

Nørrebro United søger en ny børnekoordinator til vores børnehold der træner i boldburet i AKB Lundtoftegade.  

Som ansvarlig koordinator er det din opgave at sikrer gode rammer klubbens børnehold, alder 4-7 år, der træner i boldburet i Lundtoftegade. Du skal kunne hjælpe de frivillige trænere med praktiske, såvel som sportslige opgaver og kunne igangsætte nye frivillig med deres opgaver. Herudover skal du opstarte nye hold ved sæson opstart og dermed hjælpe børn og forældre med den bedste mulige start til fodbold og i Nørrebro United.

Herudover deltager du som medlem i vores koordinator-team og skal være med at til arrangere stævner og weekendaktiviteter for holdene i løbet af året.

Vi søger en person der er dygtig til at møde folk i øjenhøjde og samtidig er praktisk anlagt med god sans for organiserer sine arbejdsopgaver. Det er ikke en nødvendighed at have kendskab til gode øvelser og tilpasset træning for aldersgruppen, men det er selvfølgelig en fordel hvis du har tidligere erfaring med træning for aldersgruppen.

Du skal forvente at en stor del af arbejdstimerne er tidsrummet 16:00 – 18:00 og i weekenderne.

Som en del af stillingen skal du også kunne afvikle børnehaveforløb, hvor du introducere fodbold til en række børnehavebørn. Har du ikke tidligere trænererfaring, er det vigtigt at dette bliver nævnt til en evt. jobsamtale og det kan blive pålagt at du deltager i relevante trænerkursus for at kunne opbygge kapacitet til at afvikle børnehaveforløb.

Kort om Nørrebro Uniteds aktiviteter i boldburet i Lundtoftegade.  

Nørrebro United har gennem de sidste fire år organiseret fodboldhold for børn mellem fire og syv år i boldburet i Lundtoftegade. I dag har Nørrebro United fire aktive hold i aldersgruppen med omkring 15 aktive per hold. Det er forventningen at der kommer flere hold i fremtiden. På alle holdene er det forældrene der er aktive som frivillige trænere og holdledere.

Med træning på banen ønsker Nørrebro United at kunne rekruttere flere aktive børn fra AKB Lundtoftegade til at være aktive i Nørrebro United.  

Stillingen som børnekoordinator er normeret til ti timer ugentligt og deres gives løn efter gældende overenskomst. Stillingen søges besat per 1/1 – 2022.

Fristen for at søge stillingen er d. 30/11 – 2021. Du bedes sende din ansøgning til kontor@nbunited.dk

Har du nogen spørgsmål til stillingen kan du kontakte Ulrik på Tlf. nr. 30 28 90 79.

 

 

;
Luk