Menu

Vildbjerg Cup18

07. august 2018 kl. 23:31
Nørrebro United deltog i Vilbjerg Cup 2018 med i alt 8 hold fra U9 til U16

Nørrebro United til Vildbjerg Cup

Torsdag d. 2. August drog 120 glade og forventningsfulde spillere, forældre og trænere afsted mod Vildbjerg cup.

Denne gang deltog i alt 8 hold fra U9 til U16, hvilket gør denne tur til den største klubtur til dato.

Under hele turen var der en fantastisk stemning hvor holdene var gode til at støtte og heppe på hinanden. Dette var blandt andet med til at skabe en masse relationer på tværs af holdene, både hos trænere, forældre og spillere.

Alle hold gik videre fra puljerne, tre af holdene blev endda puljevindere hvilket indbragte flotte pokaler. Tre hold måtte ud i nervepirrende straffesparkskonkurrencer, hvilket desværre faldt ud til modstandernes fordel. Søndag sluttede u14 drengene af med at hive et flot sæt bronzemedaljer med hjem, da de vandt deres kamp om 3-4 pladsen. Kampen blev i øvrigt overværet af det største antal Nørrebro United fans til en fodboldkamp til dato.

Vi vil gerne sende en tak til VMOK Børnefond, der støttede vores tur, således at flere fik mulighed for at deltage i den største Nørrebro United tur til dato.

Sidst men ikke mindst, vil vi gerne sige tak til alle deltagere der var med på turen. I har været med til at gøre det til en fuldstændig fantastisk tur. Det er ingen tvivl om, at vi gentager succesen igen næste år.

;
Luk