Menu

Nørrebro United indtager Parken

06. juni 2018 kl. 15:22
Nørrebro United indtager torsdag d. 7. juni Telia Parken for en dag

Nørrebro United indtager Parken

Årets idrætsforening 2017 og årets fodboldklub i København 2017 Nørrebro United indtager torsdag d. 7. juni Telia Parken for en dag. Vi afholder en fodboldturnering, hvor børn fra hele hovedstadsområdet kan opleve at være professionel for en dag. Holdene går indmarch til Champion´s League hymnen, de klæder om i FCKs omklædningsrum, og de spiller fodbold på hele Danmarks nationalstadion.

Dagen vil også byde på taler fra bl.a. beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V), Nørrebro Uniteds formand Flemming Jensen samt FCK repræsentanter. Derudover vil der være hoppeborg og underholdning.

Vi har inviteret andre af hovedstadens klubber til denne fest med for at flest muligt børn får denne enestående oplevelse. Vi fik chancen for at indtage Parken, da vi var den samarbejdsklub til FCK, der brugte flest fribilletter i 2016/2017 sæsonen. Det er første gang FCK på denne måde åbner dørene op for en samarbejdsklub.

”Da vi fandt ud af, at vi havde vundet en dag i Telia Parken, var der ingen tvivl om, at vi selvfølgelig skulle benytte os af den fantastiske mulighed, som FCK giver os. De fleste børn og unge kan kun drømme om at spille i Telia Parken, og nu får de faktisk muligheden for det. Det kan vi ikke sige nej til, og vi vil gerne takke FCK for vores samarbejde og muligheden ikke mindst. I Nørrebro United vil vi gerne bruge dagen til at markere os med et budskab, der rækker ud over vores egen klub. Derfor har vi inviteret hold med fra mange andre klubber, og vi håber, at det kan blive startskuddet til et mere kontinuerligt samarbejde mellem københavnske klubber, på tværs af bredde og elite," siger Niels Bugge fra Nørrebro United.

Fællesmarch til Parken

Klubbens frivillige og ungdomsafdelingen i klubben går fællesmarch fra klubhuset på Husumgade 44 til Telia Parken. Ruten er Stefansgade – Rådmandsgade – Fælledparken.


;
Luk