Menu

Nørrebro United søger to nye ansatte - skal du være med til at udvikle en social og lokal idrætsforening på Nørrebro?

image
09. oktober 2020 kl. 12:05

Vil du være med til at udvikle en social og lokal idrætsforening på Nørrebro?

Vi søger to fuldtidsansatte til administration, koordinering og kommunikation hos Nørrebro United. Nørrebro United er en hurtigt voksende idrætsforening, som rummer både en fodbold- og håndboldafdeling. Vi arbejder ud fra en målsætning om at være lokale og sociale og har aktiviteter fordelt på 8 forskellige lokationer på Nørrebro.

Om stillingen

Dit primære fokus er at sørge for, at vi bliver verdens bedste forening at være frivillig i. Du skal understøtte vores mange frivillige og deres værdifulde arbejde på fodboldbanerne, i hallerne og baggårdene. Dette bl.a. ved at stå for den daglige administrative drift i forbindelse med indmeldinger, turneringer mv. og understøtte det organisatoriske arbejde. Endelig skal du være med til at sikre en tydelig kommunikation ind- og udad til.

Som ansat vil du indgå i en arbejdsplads med tre fuldtidsansatte, en række deltidsansatte og et hav af frivillige der har deres daglige gang i klubben.

Læs mere om stilling 1 her - Stillingsopslag 1

Læs mere om stilling 2 her - Stillingopslag 2

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgningsfristen er søndag d. 25. oktober. Vi forventer at afholde samtaler i uge 44 og ansættelser hurtigst muligt herefter. Alle ansøgningerne skal sendes til job@nbunited.dk

Hvis du har nogen spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte Ulrik på Ulrik@nbunited.dk eller Tlf. nr. 30 28 90 79. Henvendelserne vil ikke blive besvaret i uge 42.

Luk