Menu

Nørrebro United søger 3 projektmedhjælpere til at styrke ungdomsfodbolden på Nørrebro

image
17. juni 2021 kl. 10:52

Nørrebro United søger 3 projektmedhjælpere til at styrke ungdomsfodbolden på Nørrebro

Nørrebro United har fra foråret 2021 igangsat en 2,5-årig projektindsats for at styrke ungdomsfodbolden på Nørrebro. Projektet tager udgangspunkt i Nørrebro United flerårige erfaring med at organisere fodbold på minibaner omkring på Nørrebro for at komme tættere på en målgruppe, der ikke altid selv opsøger foreningslivet.

Den nyeste indsats er blevet realiseret med støtte fra Novo Nordisk Fonden og forsøger i første omgang at skabe flere foreningsaktive drenge og piger mellem 10 og 15 år på Nørrebro. Det skal ske gennem igangsættelse af åbne træningspas for målgruppen samt af en fodboldturnering for 13-15-årige, der ikke er foreningsaktive. Alt dette skal støtte målgruppen med at komme ind på foreningens etablerede hold invitere de unge mennesker ind i foreningens fællesskab gennem sociale aktiviteter samt forskellige typer af træner- og dommerkursus.  

Stilling 1

Der søges to projektmedhjælpere, der er ansvarlige for åbne træningsforløb for drenge og piger. Træningsforløbene vil foregå rundtomkring Nørrebros minibaner i efteråret 2021. Her vil man være ansvarlig for at afvikle træning og skabe relation til og dialog med målgruppen omkring Nørrebro Uniteds øvrige aktiviteter som Nørrebro Cup, interne stævner, fredagstræning, trænerforløb eller øvrige aktiviteter.

Stilling 2

Herudover søges en projektmedhjælper, der skal bidrage med at afvikle Nørrebro Cup. Nørrebro Cup skal afvikles over 4 weekender med et stort finalestævne i Nørrebro Parken. I dette skal du kunne rekruttere lokale unge til turneringen, samt kunne forberede og afvikle et arrangement med mange ukendte udfordringer.

 

Du skal forvente at en stor del af arbejdstiden er om eftermiddagen fra 16:00 og fremefter samt i weekenden. Alle tre stillinger er normeret til 10 timer ugentligt. Stillingerne er i udgangspunkt fra 1. august til 1. november med mulighed for forlængelse.  

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med at være fodboldtræner eller anden idrætsundervisning. Det vigtigste er, at du kan tilpasse træning for en målgruppe, der kan variere fra gang til gang og i niveau og engagement.  Herudover at det vigtigt, at du kan vise initiativ til at opsøge information og aktiviteter på egen hånd, samt kunne bidrage med ideer og initiativer, der kan styrke den samlede indsats og målsætning.

Hvis du interesseret i en eller flere af stillingerne skal du sende din ansøgning til Ulrik på Ulrik@nbunited.dk

Hvis du nogen spørgsmål kan du kontakte Ulrik på tlf nr. 30 28 90 79

Ansøgningsfrist er onsdag d. 30. juli kl. 12.00. Gør det gerne tydeligt hvilken stilling du søger.

;
Luk