Menu

Nørrebro United søger koordinator til at videreudvikle håndboldafdelingen

image
07. juni 2022 kl. 14:40

Nørrebro United søger en koordinator, der kan fungere i en 15-20 timers stilling, hvor hovedfunktionen vil være at udvikle vores håndboldafdeling. Den primære opgave vil være at rekruttere trænere og opstarte nye hold, og herunder håndtere medlemsadministrationen mellem nye og gamle hold. Du skal i denne stilling være et koordinerende bindeled mellem frivillige trænere og holdledere og medlemmer, og understøtte deres virksomhed på banerne bedst muligt. Som koordinator for vores håndboldafdeling skal du understøtte den sociale og lokale ramme vi arbejder ud fra, og medvirke til, at vores børn og unge får gode oplevelser med idrætsfællesskaber. Følgende arbejdsopgaver skal løftes:

  • Opsøgende trænerrekruttering på ungdomsuddannelser og blandt Nørrebro Uniteds voksne medlemmer og forældre.
  • Opstarte og igangsætte nye børnehold i håndbold – herunder hjælpe med rekruttering
  • Håndtere af medlemsadministration, sammen med håndboldudvalget og Nørrebro Uniteds øvrige administration.
  • Koordinere turneringsadministration
  • Håndtere materialer og udstyr
  • Agere sparringspartner og trænerinstruktør for vores frivillige
  • Deltage i Håndboldudvalgsmøder

Om dig

Vi søger en person, der er dygtig til at møde folk i øjenhøjde og samtidig er praktisk anlagt med god sans for at organisere sine arbejdsopgaver. Du skal i den grad kunne sætte dig selv i spil, og turde at møde nye potentielle trænere med gejst og energi. Det er en fordel at have kendskab til gode træningsøvelser og tilpasset træning til forskellige aldersgrupper inden for børnehåndbold. Vi søger dig, der har et højt energiniveau og en stærk formidlings- og samarbejdsevne, så kommunikationen mellem klubben og trænere er i top. Vi forventer at du nemt kan sætte dig ind i klubbens it og styringssystemer. Erfaring med Håndoffice, Kluboffice og Holdsport er en fordel.

Løn og arbejdstid

Arbejdsmængden er 15-20 timer ugentlig med løn jf. overenskomst med 3F. Du må forvente, at en del af arbejdstiden vil ligge i aftentimerne (kl. 16-20). Stillingen kan på sigt udvides til en 30-37 timers stilling. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til 1 år.

Arbejdssted: Nørrebro

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgning sendes til Nørrebro Uniteds håndboldafdeling inden den 1. august 2022 på niels@nbunited.dk.  Samtaler afholdes hurtigst muligt derefter med tiltrædelse 1. september 2022. Har du nogle spørgsmål til stillingen sendes disse pr. mail til niels@nbunited.dk

Om Nørrebro United Håndbold

Nørrebro United har en lille håndboldafdeling, som ønsker at vokse. Vi er lokale og sociale, hvilket betyder, at vi ønsker at deltage aktivt i vores lokalsamfund, og blive et positivt fællesskab for børn og unge at deltage i, uanset, hvem de er. Her er plads til alle fordi vi samler på mennesker.

 

 

 

Luk