Menu

Spil fodbold 7-12 år

Nørrebro United forsøger at få så mange børn som muligt til at spille fodbold, desværre har vi en venteliste da der kun findes få fodboldbaner på Nørrebro. Vi arbejder løbende på at opgradere og renovere fodboldbure på Nørrebro og øge kapaciteten for antallet af aktive fodboldspillere.

Vi tilbyder to gratis ugentlige træningspas for alle børn 7-12 år.

Man skal ikke tilmelde sig hver træning, men bare dukke op – gerne ti minutter inden træningen starter. I begyndelsen af hver træning deles spillerne op i grupper af ca. 10-12 jævnaldrende. Herefter følger den samme instruktør gruppen gennem forskellige træningsstationer. Der er fokus på leg, spilforståelse og grundlæggende boldteknik.

Når du skriver dig op på ventelisten, vil du modtage mere information omkring de åbne træningspas.

 

Når du får tilbudt en plads på fast hold

For alle klubbens hold er det et krav, at der er minimum fire forældre, der melder sig som frivillige trænere eller holdledere.  

De forældre, der melder sig som trænere forpligtiger sig til at hjælpe hinanden med at forberede og organisere den ugentlige træning. Det kan bl.a. være ved at inddrage de øvrige forældre i øvelser og uddelegere ansvar for enkelte lege/øvelser. Trænerne skal også i samarbejde med de øvrige forældre sikre at alle børn får en god oplevelse, når de er til træning.

Klubbens instruktører vil løbende støtte holdets trænere med øvelser og anden relevant uddannelse og sparring. Den vigtigste egenskab som træner er at have lyst til at give børnene gode oplevelser.  

Derudover forventes det, at alle forældre hjælper til omkring holdet og er aktive og deltagende i de enkelte træningspas – i det omfang det er nødvendigt.  

Bliver du medlem mellem to kontingentopkrævninger indbetales indmeldelsesgebyr på 125 kr. d. 20 i den måned du har din sidste prøvetræning. 

Kontingentsats 250 kr. hvert kvartal med opkrævning på følgende datoer. 20. januar, 20. april, 20. august og 20 oktober. 

Skriv dig på venteliste her.
Vigtigt! Skriv spillerens navn og fødselsdato under punktet "Personinfo" - ikke forælderens navn.

Det er gratis at skrive sig op og stå på ventelisten. Har du spørgsmål til ventelisten kan du kontakte administrationen på kontor@nbunited.dk

Luk