Menu

Hundreder til sæsonstart

05. april 2016 kl. 16:28
Tigerafdelingen indledte forårs sæsonen med fællestræning

Hundreder til sæsonstart

Var man faldet i søvn foran fjernsynet til første halvleg af lørdagens El Clásico og først rigtig vågnet ved berøringen af de milde regndråber, der dalede ned over Nørebroparkens kunstgræsbane søndag formiddag, kunne man med lidt god vilje have troet, at man nu var vidne til anden halvleg. Det skortede i hvert fald hverken talent eller vilje da op imod 100 børn og lige så mange forældre, bedsteforældre, tanter og onkler var mødt op til årets første udendørstræning for Tigerafdelingen i Nørrebro United.

Fra begyndelsen gjaldede kampråbet "1-2 Nørrebro, 3 Uniiiiited" ud over banerne og lagde en energisk tone for fællestræningen, der havde deltagelse af samtlige hold fra U5- til U8-niveau. Hen over sommerhalvåret vil holdene træne hver for sig med deres respektive trænere, men denne premieresøndag foregik træningen i fællesskab under engageret ledelse af Thomas Gram, der havde sine udfordringer med at fastholde samtlige tigres koncentration, men som altid havde legen og glæden som udgangspunkt for træningen.

Efter en times spil valgte en stor del af børnene og de voksne at fortsætte dagen i klubhuset på Husumgade, hvor der var varm kakao og hjemmebagte boller og kager - og hvor der blev solgt grøn- og hvidstribede Nørrebro United-trøjer. Muligvis blev der endda skrevet en enkelt autograf eller to, for sådan plejer det at være, når så mange stjerner er samlet på et sted.

 

se billeder fra dagen

;
Luk