Menu

Motorisk-leg for U6 Tigerene

14. april 2016 kl. 22:09
U6 arbejder ud fra en ny model, vi kalder MBK-modellen (Motorik-, bold og kamp-lege)

Motorisk-leg for U6 Tigerene

Så er vi endelig kommet i gang med udendørssæsonen 2016. I den forbindelse har U6-spillerne oplevet en forandring, da alle U6-trænerne, har valgt at organiserer træningen på en ny måde.

Det betyder, at vi arbejder ud fra en model, vi kalder MBK-modellen (Motorik-, bold og kamp-lege), hvor børnene får mulighed for, om tirsdagen, at laver motoriske-lege, torsdagen bold-lege og om søndagen kamp-lege. Alt bygger selvfølgelig på det enkelte barns lyst.

Den motoriske-del, er noget nyt i forhold til vores tidligere fodboldtræning, hvor U6-trænerne Nader og Kim har lavet et flot arbejde. I tirsdags lavede vi for første gang hele 1. salen om til en stor motorisk-legeplads. Det var en kæmpe succes! Der blev hoppet, klatreret, svinget, balanceret, løbet og ikke mindst grinet. Vi så, at der er et stort behov for at arbejde med børnenes motorik. Dette kommer ikke kun det enkelte barn til gode i forhold til fodbolden, men også i en dagligdag, fyldt med motoriske udfordringer på legepladsen, i børnehaven, fritidshjemmet og i skolen.

Vi glæder os til endnu engang at lave 1. salen om på næste tirsdag!

 

Thomas Gram, Tigerafdelingen

PS. Hvis du som træner, vil vide mere om hvordan du kan arbejde motorisk med børnene på dit hold, er du meget velkommen til at kontakte Thomas på tg@nbunited.dk

 

Se billeder fra U6 Tigernes Motoriske leg

;
Luk