Menu

Nyt fra Spanien

19. oktober 2016 kl. 14:00
De første runder ved årets Costa Brava Cup er spillet

Sammendrag af hvordan det er gået de forskellige Nørrebro United hold

Sunes U13 drenge har med en enkelt sejr og to nederlag kvalificeret sig til Challenge Cup, hvor de onsdag og torsdag skal dyste mod to danske og et polsk hold. Især kampen mod Forza Wroclaw ser ud til at blive en af dem, der kan trække mange tilskuere!

Høgnis og Sørens U13 drenge (som vel at mærke normalt er et U12 hold) har indtil videre haft et meget svært program, hvor de på trods af et flot teknisk spil og en enorm kampgejst, desværre er blevet fysisk overmatchet af samtlige modstanderhold. Så med nul sejre og tre nederlag, vil deres resterende kampe blive spillet i Trophy-puljen. Her skal de møde to andre hold, RKG Klarup fra Nordjylland og Sibbo Vargarna Team fra Finland.

U14 pigerne har spillet tre ud af fem puljekampe, hvor de med to nederlag og en uafgjort kamp ligger på en delt femteplads. For at gå videre fra puljen kræver det mindst en fjerdeplads, og de to resterende kampe bliver spillet onsdag. Her skal pigerne blandt andet møde Svenstrup-Godthåb Idrætsforening, der med tre point ligger på fjerdepladsen, og vinder de den kamp ser mulighederne for at spille slutspil ualmindeligt gode ud. Pigerne har i hvert fald lovet at de vil give den alt hvad de har i den kamp!

U15 drengene spillede tirsdag deres to sidste puljekampe og med en sejr og et nederlag endte de som nummer tre. Det betyder at de onsdag skal spille Challenge Cup kvartfinale mod RKG Klarup. Drengene sluttede som sagt tirsdagen af med en sejr, og rider derfor lige nu på en bølge af koncentreret vindermentalitet, der nok skal sikre videre avancement i Challenge Cuppen.

U15 pigerne har efter tre kampe nul point, og ligesom holdet en årgang under befinder de sig også i en seksholdspulje,hvor de fire bedste rykker i slutspillet. Rammer pigerne onsdag dagen og finder den energi og boldynde, som de er kendt for, frem, så kan de stadig snuppe fjerdepladsen med to sejre

Og endelig har vi turens ældste spillere, U17 drengene, og her bliver det rigtigt spændende. Efter tre af fem kampe er de tre point efter det franske hold FC Etan Salé, der ligger på den andenplads, der er nødvendig for at spille sig i semifinalen. Onsdag skal de spille de sidste to kampe, hvor de i den ene tørner sammen med de førnævnte franskmænd. En semifinaleplads er derfor overhovedet ikke uden for rækkevidde, og resten af vores halvstore Nørrebro-ekskursion håber på at kunne være der til at heppe Patos tropper i Play-offs.

I kan derhjemme besøge linket her: Costa Brava Cup , hvis i vil nærstudere resultaterne.

FORZA UNITED

;
Luk