Menu

Referater fra weekendens kampe uge 37

image
19. september 2016 kl. 20:58
Læs historier og referater fra nogle af de mange Nørrebro United kampe i weekenden 16. - 18. september

U15 Drenge Årgang 2002

af Chistoffer Starnov

 • Modstander: BK Union.
 • Resultat: 0-2.
 • Målscorere: Amr Alaa og Husam.

Vi spillede en god kamp idag mod et frustreret Bk Union hold. Vi kommer ret godt fra start og får spillet bolden rundt i bagkæden og får skabt en god ro på banen, og vi formår at styre tempoet i afleveringerne. Bk Union har svært ved at bryde bagkæden af SkyLord Osas, Hashim Al-Maliki og Jonathan Arensbak, som tog mange løb, og var særdeles vigtige for holdet. Betim Abdiji reddede et straffespark iskoldt, til stor jubel på banen og på sidelinjen. På midtbanen spillede Aske Jørgensen og Husam MA som flittigt forsøgte at videreføre bolden ud på kanterne, og det skabte gode chancer til Albert Carey Drasbaek og Amr som spillede på kanterne fra start. En særlig ros til angriberne Ivan Costa og Harun Nizami, som også trak tilbage på banen og hjalp i opspillet! Harun spillede idag sin første kamp som angriber og havde mange gode aktioner! I anden halvleg holder vi formen og styrer faktisk kampen på deres banehalvdel. Union løb i ring og spildte kræfterne på brok og dårlig attitude, så vi kunne stille og roligt kører bolden imellem dem og angribe på de rigtige tidspunkter. Det kaster et straffe af sig, da en Union spiller tager bolden med hånden i feltet. Amr tog skuddet og scorede. Mod slutningen scorer Husam på et velplaceret lavt skud i venstre hjørne, efter et flot samarbejde imellem Albert, Ivan og aske.

Efter kampen blev Albert, Wesam Mahde, Ivan, og Hashim nævnt som banens bedste, mens Betim ihærdigt nævnte sig selv og sit første clean sheet! Sådan Betim. Du får en Faxe på tirsdag.

På sidelinjen idag var blandt andet vanløses træner, som var kommet for at se førstepladsen spille. Han havde glædet sig til at se kampen idet de ligger på 2.pladsen i rækken. Han er en rigtig dygtig træner og en flink fyr. Han roste jer højt, og sagde at han kunne se hvor stor en udvikling i er i, og fortalte om hvor imponeret han var over jeres præstationer, i en kamp, hvor vi var fysisk overmatched. Det jo dejligt med lidt ros.

Trænerne nød en god kamp og var meget tilfredse med dagens resultat. Indtrykket var positivt.

U15 Drenge Årgang 2002

af Chistoffer Starnov

 • Modstander: Hvidovre.
 • Resultat: 5-3.
 • Målscorere og assits:.
  • Hannibal Malling imponerede i dag med 2 flotte scoringer og en assist i dagens kamp, derfor var han også at finde blandt de nominerede til dagens spiller i skysovs
  • Kaptajn Aske Jørgensen tog styrring fra start af Kampen, og var i det angribende spil en evig trussel for modstanderen. Han lægger i dag 2 assists.
  • Jonathan Arensbak imponerede trænere og holdkamerater med 2 assists og en scoring. Den faste hjørnesparksskytte bankede i anden halvleg bolden i panden på Lord Langkilde, der scorede sit debutmål for række 3 holdet.
  • Lukas Flintholm Larsen var den første til at sætte målscoringen i gang for Nørrebro, da han var hurtig til at følge op på en returbold.

I dag blev det til sæsonens første sejre for U 15 årgangen i række 3. En kamp der bød på mange gode aktioner og spænding helt frem til sidste fløjt.

På baggrund af en flot indsats, hvor et godt spillende og stærkt fightende Nørrebro hold, sammen formåede at presse modstanderen hvidovre, ente kampen med en 5-3 sejr til Hjemmeholdet. Dette selvom om Nørrebro United pressede Hvidovre helt i bund i største delen af kampen. Dog havde Hvidovre et par dygtige spillere oppe foran, der holdt liv i kampen frem til sidste fløjt.

kampen bød blandt andet på en debut til Franz Josef Beck, der startede på kanten, men ofrede sig i anden halvleg, hvor han tog målet for en desværre skadet Betim Abdiji.

Kampens spiller blev Wesam, der leverede en solid indsats kampen i gennem. titlen tilfaldt ham, efter at Anfører Aske Jørgensen nominerede ham til kampens spiller, og holdet fulgte anførerens opfordring. Stort tillykke til Wesam Mahde

Men sandheden skal være at Alle i dag leverede en super indsats, hvorfor vi nu står med de første 3 point. I forsvaret kunne endnu en gang nævnes August Dahl Friis. Harun, og talentet Kimo Kamal, som alle havde vigtige aktioner i defensiven, og mange andre kunne også nævnes.

Stor tak for en solid indsats af holdet

FORZA UNITED

Veteran Tigers

af Thomas Løven Berg

 • Modstander: Amager FF.
 • Resultat: 7-4.

DET var en flok revanche-sultende TIGERE der lumsk luntede rundt i “BURET” i Nørrebroparken ; ikke nok med at det første slag om hjemmebanen blev tabt til de rutinerede og kyniske Skovshoveder , den efterfølgende jagt efter genoprejsning i mosen , var blevet brutalt slået ned , i form af et skrivebords-nederlag..... !!

DERFOR var kampgejsten stor og glubskheden umådelig , da øboerne havde vovet sig over vandet og ind på fastlandet ....Det skulle de aldrig have gjort !!!

TIGEREDYRNE bære tydelig præ af, at over halvdelen er LIVERPOOL-FANS , vi har ikke helt lært at forsvare ...endnu ... MEN hold da kæft vi kan angribe ;o)

Og for første gang i Veteranernes historie ; bringer holdet sig foran og selvom amagerkanerne kæmper bravt og i løbet af kampen får sat 4 kasser ind , er der bare større vilje hos VETERAN TIGERS der bare vælger at score 7 gange og fuldt fortjent henter sæsonens første sejr !! ;o)

Flot debut , til de lækre Tiger-mænd :

ISAK ( dagens mand i kassen ) GRAM ( dagens (ØL) kasse ) og KAJSEREN tilbage på banen ;o)

TAK for den store opbakning fra drenge og piger , det er fantastisk underholdende det VT har gang i....

og den territoriale afpisning , blev udført i bedste Nørrebro-stil ; ved at dele en kasse øl med de slagene gæster ;o) ;o)

7-4..... den lader vi lige stå et øjeblik...... God Weekend.

U11 Drenge Årgang 2006, Lars Olsen

af Ricki Jannick Balken Pedersen

 • Modstander: BK Skjold

Det var en solid flot hold præstation vi var tilskuer til i dag. Gode kombinationer og flot sammenspil, på en vanskelig bane der så ud som den ikke havde set en dråbevand hele denne her sommer.

Vi kommer bagud 0-3 og så 1-3 og 1-4 for så at komme på 3-4 og være så ekstrem tæt på en 4-4. Det blev det dog ikke til. Men det blev til en rigtig flot hold præstation. Det var flot at se hvordan at alle drengene kæmpede på hver deres plads og gav sig sådan for holdet. Første kamp sammen og så flot en holdånd, Woow, godt gået af drengene;):);)

;
Luk