Menu

Frivillig i Nørrebro United

23. april 2017 kl. 14:36
Vi søger frivillige til flere forskellige roller
Frivillig i Nørrebro United

Nørrebro United er Nørrebros lokale fodbold klub. Vi er en aktiv del af Nørrebro, og vi ønsker en klub hele Nørrebro kan være stolte af. Vi tager ansvar for vores nærområde, ud fra en tro på at der er masser af ubrugte og uforløste potentialer på Nørrebro og med tro på at fodbold er et fantastisk middel til at åbne op for muligheder.

Nørrebro United har altid brug for nye ildsjæle til at føre foreningen videre. Det kræver en pædagogisk tilgang, at være træner i Nørrebro United. Vi ønsker en fodboldklub hvor rummelighed og mangfoldighed er vores største forcer. Disse rammer skabes af de frivillige, som hver dag åbner foreningen op for nye ansigter. Vi kan rumme mange kompetencer, og har brug for frivllige til mange forskellige opgaver

Vi søger frivillige som kan varetage rollen som:

Træner

Man bliver tilknyttet et drenge - eller pigehold fra klubben og hjælper dem med at blive bedre fodboldspillere. Nørrebro United gør en stor indsats for at uddanne sine frivillige så de kan varetage opgaven som ungdomstræner.

Holdleder

Som holdleder assisterer du træneren med de administrative opgaver i forbindelse med træning og kamp.

Lektiehjælper

Nørrebro United har sin egen lektiecafe for folkeskoleeleverne i området.

Den sociale playmaker

I Nørrebro United gør vi meget ud af, at hver hold tager tid ud til at lave andet end at spille fodbold. Derfor er det relevant med nogle sociale igangsættere, som hjælper til med at arrangere sociale ture og arrangementer for holdene i klubben.

Pigeindsats

Vi ønsker i Nørrebro United at gøre en ekstra indsats for at få flere piger ind i foreningslivet. Derfor søger vi kvinder, som kan assistere os med planlægning, idégrundlag, samt udførslen i praksis.

 

Bliv frivillig i Nørrebro United, og gør en stor forskel for børn og unge på Nørrebro!

Skriv til kontor@nbunited.dk, eller besøg os i vores klubhus på Husumgade 44, 2200 KBH N.

;
Luk