Menu

NBU Goalkeeper Academy v. Kaj Jessen

21. april 2017 kl. 16:40
NBU Goalkeeper Academy kursus lørdag d. 17. juni fra kl. 10:00 -14:00

NBU Goalkeeper Academy v. Kaj Jessen

-Fokus på teknik, taktik og sociale kompetencer.

I Nørrebro United ønsker vi at udvikle vores målmænds kompetencer. Derfor kommer nu det næste kursus i vores kursusrække for alle målmænd i Nørrebro United.

Kursuset afholdes lørdag d. 17. juni fra kl. 10:00 -14:00 og i Mimersparken.

 

NBU Goalkeeper Academy kursusrække består af 3 kurser der afholdes årligt i februar, juni og august. Formatet er stationstræning, med forskellige fokuspunkter. Derfor har vi samlet et godt hold af frivillige, som kan assistere og hjælpe Kaj med at varetage de forskellige stationer.

Træningen vil rette sig mod alle niveauer og størrelser, og vil finde sted i Mimersparken, hvor vi har alle målstørrelser repræsenteret.

Til kursuset lørdag d. 17. juni er der et Kursusgebyr på 40 kroner for klubbens medlemmer. Kursusgebyret dækker frokost som er inkluderet i kurset. Betaling ved tilmelding

Det er muligt at bestille en NBU Goalkeeper Academy T-shrit+ drikkedunk for 150,00 kr. Betaling ved bestilling

NBU Goalkeeper Academy er også åben for målmænd fra andre klubber. Prisen for deltager der ikke er medlem af Nørrebro United er 350 kr. I prisen er der inkluderet frokost, en NBU Goalkeeper Academy T-shrit og drikkedunk. Betaling ved tilmelding

 

 

 

 

Har du spørgsmål spørgsmål angående NBU Goalkeeper Academy kan skrive til Christoffer Starnov på mail: starnov@nbunited.dk.

;
Luk