Menu

Hip hop/street-dance vinter 2017

11. januar 2017 kl. 13:53
Nørrebro United tilbyder vinter 2017 Hip hop/street-dance for piger og drenge i alderen 4 - 8 år.

Hip hop/street-dance i NBU

Nørrebro United tilbyder Hip hop/street-dance for piger og drenge alderen 4-8 år .

Tilbuddet gælder for alle, hvad enten man allerede er medlem i Nørrebro United eller ej.

Dansen foregår i vores lokaler i Husumgade 44, baghuset.

Vi tilbyder i vinteråret 2017 følgende danseforløb på hver 9 lektioner:

Et forløb for børn født i 2011 og 2012, hver tirsdag kl. 16:30-17.15 i Dansesalen(2. sal) 

Et forløb for børn født i 2009 og 2010, hver tirsdag kl. 17:20-18:15 i Dansesalen(2. sal9

Danse lektionerne starter op tirsdag den 17. januar 2017.

Der vil bliver en fællesafslutning/danseopvisning, som endnu ikke er programsat, hvor forældre, søskende, bedsteforældre, venner m.fl. er velkommen til at komme og se danserne.

 

 

 

Prisen for 9 gange Dans + afslutnings show er 500 kr., som betales ved tilmeldingen.

Danseholdende bliver kun til noget, hvis der er mere end 10 tilmeldte.

 

Hip hop/street-dance Årgang 2011/12:

Her kommer vi til at mærke hjerteslagene og lære at følge rytmen. At trampe, klappe, ”bounce”, lære at gå sejt og være hurtige i fødderne.

Vi ender alle lektioner med en rutine (dans) som vi bygger på hver gang. Rutinen vil så ende i et lille show, som vi vil vise forældrene i slutning af vores lille sæson.

På dette hold er det tilladt, at overvære timen første gang man er med som forældre, i 10 min. Så lister man stille og rolig ud.

Hip hop/street-dance Årgang 2009/10:

På dette hold er tempoet hurtigere. I opvarmning lære man teknikker fra hip hop/street-dance at kende, man lære om rum i forhold til ens bevægelser. At ”bounce”, flyde, knække kroppen og være sej. Alle kan være med på dette hold både, drenge og piger.

Vi ender alle lektioner med en rutine (dans) som vi bygger på hver gang. Rutinen vil så ende i et lille show, som vi vil vise forældrene i slutning af vores lille sæson.

På dette hold er det tilladt at overvære timen første gang man er med som forældre, i 10 min. Så lister man stille og rolig ud.

 

Er der ikke et dansetilbud til dit barn?

Hvis ikke der er et dansetilbud til dit danseglade barn, behøver du måske ikke at fortvivle. Der skal være minimum 10 børn, så hvis du kan hjælpe med at skaffe det, vil vi finde en danselærer og et tidspunkt hvor dansesalen er tom. Du er meget velkommen, hvis du kan hjælpe os med at starte dansehold op! Og det kan være alle former for dans…

Hvorfor dans i Nørrebro United?

Et af Nørrebro Uniteds mål, er at tilbyde sportslige aktiviteter for børn og unge i lokalområdet til gavn for deres sundhedsmæssige, sociale og alment dannende udvikling. Yderligere er vi nogle frivillige i NBU der elsker dans, og har børn der elsker at danse, og der i vores klublokaler er en dansesal, samt vi igennem samarbejdet med den Økologiske Produktionsskole, i hverdagene har dansere i huset, var det meget nærliggende at starte en ”danse-afdeling” op i Nørrebro United. Vi kan for tredje gang, starte et danseforløb op for børn i alderen 4 til 8 år. Vores mål er, at vi med tiden, kan tilbyde dans til børn og voksne i alle aldre. Hvis du vil være med til at sætte dit præg på hvordan dansen i Nørrebro United skal tage form, er du meget velkommen. På nuværende tidspunkt er vi 3 frivillige i Nørrebro Uniteds danseafdeling, men vi vil gerne være flere! Hvis du er interesseret skal du skrive en mail til dans@nbunited.dk.

 

;
Luk