Menu

Nye Hip hop/street-dance hold

18. oktober 2017 kl. 00:35
Nørrebro United er stolte af igen at kunne tilbyde Hip hop/street-dance

Nørrebro United Dans

Nørrebro United er stolte af igen at kunne tilbyde Hip hop/street-dance for piger og drenge i alderen 3-5 årog 6-8 år i danselokalerne på Husumgade 44. Danseholdenes størrelse vil være omkring 15 børn per hold. Hvis ikke der er tilmeldte nok, bliver danseholdene ikke til noget. Så skynd dig at melde dit barn til! ( Update per 03/11: Hold 1 er lukket for tilmeldinger)

Tilbuddet gælder for alle, hvad enten man allerede er medlem i Nørrebro United eller helt nye i foreningen.

Al danseundervisning forgår på 2. sal i Nørrebro United lokaler på Husumgade 44 og det første undervisningsforløb forgår over 6 uger og koster 150 kr som betales ved tilmelding.

Vi håber at kunne starte 4 hold med start henholdsvis torsdag d. 9. november og fredag d. 10. november

 

Hip hop/street-dance 3-5-årige, hold 1 – Lukket for tilmelding

 

Hip hop/street-dance 6-8-årige, hold 2 – Lukket for tilmelding

 

Hip hop/street-dance 3-5-årige, hold 3 – Lukket for tilmelding

 

Hip hop/street-dance 6-8-årige, hold 4 – Lukket for tilmelding

 

Samarbejde med den Økologiske Produktionsskole

Dans i Nørrebro United er etableret i samarbejde med danselinjen på den Økologiske Produktionsskole og det vil være elever fra produktionsskolen der varetager den ugentlige træning. Dette koncept er udviklet med baggrund i Nørrebro United ambitioner om at være en idrætsforening der faciliterer udviklingen af sociale kompetencer gennem idrætten. Dans i Nørrebro United handler derfor ikke kun om at udbyde et idrætstilbud til Nørrebros børn og unge, men også om at kunne tilbyde produktionsskoleleverne en mulighed for at udvikle deres pædagogiske- og undervisningskompetencer med henblik på, at de i fremtiden kan varetage et professionelt job indenfor danseverdenen. Undervisningen vil blive superviserede af undervisere fra produktionsskolen, samt ansvarlige fra Nørrebro United, hvilket sikrer at Nørrebro United kan stå inde for det produkt der bliver leveret. Man skal dog forvente at deltagelsen i dans i Nørrebro United forgår indenfor disse rammer og undervisningen vil udformes i fællesskab med produktionsskoleeleverne, den Økologiske Produktionsskolen og Nørrebro United.

Dette samarbejde sikrer at vi kan udbyde et dansekoncept til alle interesserede børn og unge på Nørrebro til en fornuftig pris.

Hvorfor dans i Nørrebro United?

Et af Nørrebro Uniteds mål, er at tilbyde sportslige aktiviteter for børn og unge i lokalområdet til gavn for deres sundhedsmæssige, sociale og alment dannende udvikling. Yderlig har der tidligere været frivillige kræfter i Nørrebro United der oprettede danseforløb for børn der elskede at danse, hvilket var starten til at dans i Nørrebro United blev igangsat.

Derudover har vi Nørrebro United en dansesal i vores klublokaler og samarbejdet med den Økologisk Produktionsskole giver mulighed for, at rekruttere motiverede unge undervisere til at varetage træningen. Vores mål er, at vi med tiden, kan tilbyde dans til børn og voksne i alle aldre. Hvis du vil være med til at sætte dit præg på hvordan dansen i Nørrebro United skal tage form, er du meget velkommen. Hvis du er interesseret skal du skrive en mail til kontor@nbunited.dk

 

 

;
Luk