Menu

Nørrebro United søger instruktør til Dans

image
10. januar 2018 kl. 14:54
Vær med til at udvikle dans i Nørrebro United

Nørrebro United søger en fagperson med erfaring indenfor danseverdenen til at opstarte 2 dansehold i februar 2018. Ideelt set er du selv danser eller har erfaringer med rytmik eller lignende. Som ansvarlig for dans i Nørrebro United vil du både skulle udvikle et dansekoncept, der har sociale ambitioner indenfor økonomiske rammer, der gør det muligt at rumme alle børn og unge på Nørrebro. Derudover vil du også skulle oplære 2-3 unge elever fra den Økologiske Produktionsskole til at være gode danseundervisere.

Nørrebro er en af de mest foreningsfattige bydele i København. Det skyldes både en manglende foreningskultur, men også det ringe antal af faciliteter. For at kunne udbyde flere foreningstilbud til Nørrebros børn og unge har Nørrebro United udbudt danseundervisning for børn i alderen 3-7 år gennem de sidste par år.  For at kunne udbyde flere foreningstilbud til Nørrebros børn og unge ønsker Nørrebro United at oprette dansehold for børn i 6-10 årsalderen. Undervisningen vil foregå i Nørrebro Uniteds lokaler på Husumgade 44, og vi forventer, at det foregår på 1-2 hverdage om ugen fra 16-19. Vi drømmer om, at vores danseafdeling udvikler sig, og vi vil derfor gerne have, at en ansøger har mod på at deltage i dette.

Ansættelsen er begrænset til 4 ugentlige timer frem til 01/07 – 2018 med mulighed for forlængelse. Stillingen er lønnet. Derudover vil du indgå i et team af fagpersoner, der kan støtte dit arbejdet med børn og unge, både når det kommer til læring, konfliktløsning, pædagogik og sociale problemstillinger.

Vi forventer, at du har følgende kompetencer eller kan følgende

  • Danseerfaring til at kunne udvikle og gennemføre danseundervisning for børn i alderen 5-10 år
  • Lyst til at videreformidle dine egne evner som underviser
  • Kunne oplære en gruppe unge dansere i at være gode undervisere
  • Har lyst og mod på at udvikle et dansekoncept, der handler om fælles udvikling frem for individuel konkurrence
  • Har lyst til at indgå i en forening, der er i konstant udvikling og har ambitioner om at kunne rumme alle børn og unge på Nørrebro.

 

Hvis du ønsker at søge stillingen bedes du sende en kort beskrivelse af dig og CV til kontor@nbunited.dk

Ansøgningsfrist 25/01 – 2018.

Hvis du har nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nørrebro United på kontor@nbunited.dk eller kontakte Ulrik på tlf. nr. 30 28 90 79.

;
Luk