Menu

Vi indtog Parken!

19. juni 2018 kl. 15:35
Som den første samarbejdsklub nogensinde indtog vi Parken for en dag

Vi indtog Parken!

Alle fodboldbørn såvel som voksne drømmer om det. At spille på Danmarks nationalstadion, hvor FC København til dagligt regerer.

Nørrebro United er samarbejdsklub med FC København, og i sæsonen 2016/2017 kørte en konkurrence for samarbejdsklubberne. Den samarbejdsklub, der kunne præstere flest brugte fribilletter til familietribunen, ville vinde en dag i Parken. Vi vandt konkurrencen, og vi valgte at dele vores præmie med resten af hovedstadsklubberne på bekostning af de enkelte kampes længde. Vi ville nemlig have flest muligt børn til få oplevelsen at gå indmarch til Champion's League hymnen og spille i Parken.

Vi havde noget af en fest, hvor vi bl.a. fik besøg af FC Københavns anfører Nicolai Boilesen, hørte taler fra Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard samt vores allesammens formand Flemming Jensen.

Højdepunktet var indmarchen til Champion's League hymnen, som gav gåsehud til selv de aller sejeste Nørrebro børn.

De ældre i klubben (u11 og opefter) mødtes før begivenheden i klubhuset, og når alle var klar med krigsmaling og smurte stemmer, gik vi fælles march gennem Nørrebro til Parken.

Udover FCKTV fulgte os hele dagen, havde vi også vores egen kameramand Lui Visbo og Jan Bisp på. Stemningsvideoen er i fuld udvikling, og vi holder verdenspremiere på videoen onsdag d. 27. juni kl. 18.00 i klubhuset (efterfulgt af u12 sæsonafslutningsfest).

Der skal lyde et kæmpe tak til FCK og Parken for denne eneståence chance.

Se et lille udsnit af billeder herunder - eller tjek vores facebookside. Klik på billedet for fuld størrelse.

;
Luk