Menu

Bilfri Søndag på Nørrebrogade

11. september 2018 kl. 15:32
Vi tag' gaden tilbage

Vi tag' Nørrebrogade tilbage

På søndag den 16/9 er der bilfri søndag på Nørrebrogade. Vi lukker gaden sammen med et hav af aktører fra Nørrebro, og vi holder en hyggelig gadefest for alle, der vil være med.

Det hele starter kl. 14, og vi håber at se jer alle.

Nørrebro United vil være repræsenteret mellem Runddelen og Stefansgade. Vi stiller en fodboldbane op, og vi laver minsandten også en håndboldbane. Vi har købt 18 meter stof, som i løbet af dagen, gerne skal blive til det flotteste og længste Nørrebro United banner, hvis nogen altså vil male lidt på det. Du kan også spille fodtennis, og sidst men ikke mindst, vil der være mulighed for at købe vores lækre og attraktive Merchandise.

 

Vi glæder os til at se jer

Har du mulighed for at hjælpe os som frivillig? Vi kan bruge din hjælp! Vi skal have stillet Merchandisebiksen op. Vi skal hænge bannere og flag op i gaden. Vi skal spille fodbold og håndbold med forbipasserende, og vi skal selvfølgelig forsøge at rekruttere flere frivillige til vores forening. Kan du hjælpe så meld dig nu hos Fætter: nielsogbugge@gmail.com. Alle Frivillige mødes kl. 13 i klubhuset. Vi er færdige senest ved 19-tiden.

 

FORZA UNITED

;
Luk